Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το άσωτο παγωτό, το καβούρι και τα όργια των Βρυξελλών

Το άσωτο παγωτό, το καβούρι και τα όργια των Βρυξελλών

Ο κοροναϊός ήταν η μεγάλη ιστορία του 2020, αλλά δεν ήταν η μοναδική. Σε αυτή την περίεργη χρονιά συνέβησαν και άλλα παράξενα

Αναμφίβολα, ήταν μια περίεργη χρονιά. Με κόσμο να μαλώνει στους διαδρόμους των σουπερμάρκετ για χαρτί τουαλέτας, με όλους μας να κυκλοφορούμε με μάσκα και με κίνδυνο να συλληφθεί όποιος ήθελε μεταμεσονύχτια βόλτα. Ο κοροναϊός ήταν η μεγάλη ιστορία του 2020, αλλά δεν ήταν η μοναδική. Σε αυτή την περίεργη χρονιά συνέβησαν και άλλα παράξενα, σύμφωνα με τον κατάλογο του «Politico».

1    Ο πρόεδρος – κοντραµπάσο

Παράξενο δεν είναι, για παράδειγμα, το αφεντικό μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου να διαφύγει από τις Αρχές κρυμμένος μέσα σε… θήκη μουσικού οργάνου. Αυτό συνέβη με τον επικεφαλής της Nissan Κάρλος Γκοσν, ο οποίος κατηγορείται για κατάχρηση εταιρικών πόρων. Οπως μάθαμε αργότερα, μια «παραστρατιωτική ομάδα» πήγε στο σπίτι του Γκοσν, υποδυόμενη τα μέλη ενός συγκροτήματος, και όταν έφυγε, ο οικοδεσπότης είχε κρυφτεί σε μια θήκη για κοντραμπάσο. Η θήκη ήταν τόσο μεγάλη ώστε στο αεροδρόμιο της Οσάκα δεν μπόρεσαν οι υπάλληλοι να την ελέγξουν και έτσι ο Γκοσν έφθασε μέσω Τουρκίας στον Λίβανο, όπου παραμένει ως φυγάς.

2    Η Μαντόνα της Ευρώπης

Τον Μάιο, η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ήταν οικοδέσποινα ενός τηλεμαραθωνίου, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τη μάχη εναντίον του κορωνοϊού. Συγκέντρωσε 7,4 δισ. δολάρια, με κάποιες χώρες να υπόσχονται πολλά και κάποιες άλλες λιγότερα. Η βασίλισσα της ποπ μουσικής όμως, Μαντόνα, έδωσε 1 εκατομμύριο δολάρια μόνη της. Το «Politico» κάνοντας πλάκα πρότεινε να ενταχθεί η Μαντόνα στην Ευρωπαϊκή Ενωση, στη θέση της Εσθονίας και της Λιθουανίας που δεν έδωσαν χρήματα, ή να αντικαταστήσει τη Βρετανία που ήδη έχει εξέλθει. Κάποια βρετανικά ΜΜΕ το πήραν σοβαρά και το σχολίασαν, γεγονός που αποκαλύπτει πόσο σοβαρά αντιμετωπίζουν κάποιοι την ΕΕ.

3    Το παγωτό της ακολασίας

Eν τω μεταξύ, στη Ρωσία, ήταν 1959. Σύμφωνα με πρώην βουλευτίνα της Ρωσίας και σήμερα επικεφαλής της Ενωσης Γυναικών, ένα παγωτό ονόματι «Ουράνιο Τόξο» θα πρέπει να απαγορευθεί επειδή προωθεί την ομοφυλοφιλία. Η Εκατερίνα Λάκοβα το είπε στον Βλαντίμιρ Πούτιν ζητώντας να απαγορευθούν οι διαφημίσεις του άσωτου παγωτού και να προστατευθούν τα σεπτά ήθη της ρωσικής νεολαίας.

4    Το σπέρμα του Σατανά

Η Στέλα Εμάνουελ στάθηκε στα σκαλιά του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ και διακήρυξε ότι «κανείς δεν χρειάζεται να αρρωστήσει, διότι ο κορωνοϊός έχει θεραπεία και είναι η υδροξυχλωροκίνη». Ο πρόεδρος Τραμπ έσπευσε να ενστερνιστεί τις απόψεις της, όταν όμως οι δημοσιογράφοι ήλεγξαν το παρελθόν της είδαν ότι έχει κάνει και άλλους περίεργους ισχυρισμούς. Οπως το ότι οι κύστες, η στειρότητα και η ανικανότητα προκαλούνται σε άτομα που κάνουν σεξ με «συζύγους – πνεύματα»…

5    Η τσάρκα της καβουρίνας

Τα μέτρα της καραντίνας ήταν σε πολλές περιοχές ιδιαίτερα αυστηρά, γι’ αυτό οι βόλτες με σκύλο προσέφεραν μια διέξοδο. Ομως τα σκυλιά δεν έφτασαν για όλους, παρότι πολλοί δάνεισαν τα δικά τους σε φίλους. Ετσι στην Ισπανία οι Αρχές έκοψαν πρόστιμα σε άτομα που έβγαλαν βόλτα κατσίκες, κότες, ακόμη κι ένα… καβούρι. Η καταλανική αστυνομία έβγαλε ιδιαίτερη ανακοίνωση όπου ανέφερε ότι απαγορεύονται οι βόλτες με καναρίνια και γουρούνια.

6   Η επιδρομή των κοπριστών

Ο κορωνοϊός είχε μεγάλη επίδραση στις ζωές μας και οι κάτοικοι της βελγικής πόλης Γκεντ έχουν ιστορίες να αφηγηθούν. Η πόλη έζησε μια επιδρομή από «wildkakkers». Το καλοκαίρι, με τις δημόσιες τουαλέτες να έχουν κλείσει λόγω της πανδημίας, πολλοί που βρέθηκαν σε έκτακτη ανάγκη αναγκάζονταν να ανακουφιστούν σε πάρκα και αλσύλλια. Ξεσηκώθηκαν αντιδράσεις. Η εκπρόσωπος του Δήμου Ελένα Ναχτεργκέλ δήλωσε ότι στη διάρκεια της καραντίνας «λόγω έλλειψης κλασικών τουαλετών αντιμετωπίσαμε το φαινόμενο εκείνων που τα έκαναν όπου έβρισκαν».

7   Ο Ντόναλντ και το sex shop

Αυτή η λίστα θα μπορούσε να είναι γεμάτη με περιστατικά του Ντόναλντ Τραμπ και των πιο περίεργων εκλογών στην ιστορία των ΗΠΑ. Ομως δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το ότι το επιτελείο του έκλεισε για συνέντευξη Τύπου προκειμένου να καταγγείλει την τάχα μου «νοθεία» στο Four Seasons Total Landscaping της Φιλαδέλφειας αντί για το ξενοδοχείο Four Seasons. Ετσι ο Ρούντι Τζουλιάνι βρέθηκε να καταγγέλλει τη «νοθεία» σε ένα σουρεαλιστικό περιβάλλον: στη μέση ενός πάρκινγκ έχοντας στο φόντο πίσω του ένα κρεματόριο και ένα sex shop.

8    Ο «τυφλός» οδηγός

Toν Νοέμβριο, ήρθε το τέλος για τον Ντόμινικ Κάμινγκς, τον δαιμόνιο σύμβουλο του βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον. Η καθοριστική εικόνα του είναι να κάθεται στον κήπο με τα τριαντάφυλλα της Ντάουνινγκ Στριτ και να προσπαθεί να εξηγήσει σε δεκάδες δημοσιογράφους γιατί έσπασε τους κανόνες της καραντίνας. Η γυναίκα του ήταν άρρωστη και θα ήταν καλύτερα να πάει στην οικογένειά της, είπε, μαζί με τον τετράχρονο γιο τους. Ετσι πήγε 260 μίλια μακριά από το Λονδίνο, στο Ντάρχαμ, και πέρασαν δύο εβδομάδες εκεί. Ηταν ακόμα όμως κουρασμένοι και ο Κάμινγκς πήγε την οικογένεια σε μια κοντινή πόλη για να τσεκάρει εάν «μια περίεργη αίσθηση στα μάτια του» θα τον εμπόδιζε να κάνει το μακρύ ταξίδι της επιστροφής στο Λονδίνο. Επειδή το προφανές, όταν αισθάνεσαι κάτι περίεργο στα μάτια, είναι να οδηγήσεις ένα αυτοκίνητο με την οικογένειά σου μέσα.

9    Το όργιο των Βρυξελλών

Στο τέλος αυτής της δύσκολης χρονιάς τα περιμέναμε όλα, αλλά ο ούγγρος ευρωβουλευτής Ζόζεφ Σάζερ ξεπέρασε τη φαντασία μας. Ενας από τους σκληρότερους επικριτές των ομοφυλοφίλων στη χώρα του, ο ακροδεξιός Σάζερ συνελήφθη μαζί με άλλους 20 γνωστούς του, γυμνός σε ένα γκέι πάρτι με σεξ και ναρκωτικά, στο κέντρο των Βρυξελλών. Προσπάθησε να το σκάσει από την υδρορροή, αλλά μάταια. Οργιο ναι, αλλά υποκρισίας.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024