
Θρήνος στη Λαμία: Πέθανε ο «Άη Βασίλης» της πόλης – Την ώρα που μοίραζε δώρα
Στο πένθος βυθίστηκε η κοινωνία της Λαμίας έπειτα από τον ξαφνικό θάνατο του «Άγιου Βασίλη» της πόλης. Ο λόγος για τον 48χρονο Νίκο Σπανό ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς είκοσι λεπτά πριν την αλλαγή του χρόνου
Στο πένθος βυθίστηκε η κοινωνία της Λαμίας έπειτα από τον ξαφνικό θάνατο του «Άγιου Βασίλη» της πόλης. Ο λόγος για τον 48χρονο Νίκο Σπανό ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς είκοσι λεπτά πριν την αλλαγή του χρόνου.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα lamiareport.gr, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έβαλε την κόκκινη στολή του Άγιου Βασίλη και ξεκίνησε να μοιράζει τα δώρα σε συγγενικό του σπίτι. Όμως εκεί τον «πρόδωσε» η καρδιά του.
Ο Νίκος Σπανός ξεκίνησε να ασχολείται με τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης από το 1993, ενώ στο Δήμο Λαμιέων πρόσφερε τις υπηρεσίες του για περισσότερα από 20 χρόνια. Μάλιστα ουκ ολίγες φορές είχε παρουσιάσει και το καρναβάλι της πόλης.
Πριν είχε εργαστεί σε τοπικό εργοστάσιο, ενώ για κάποια χρόνια ήταν και διαιτητής ποδοσφαίρου, στα τοπικά πρωταθλήματα της Φθιώτιδας. Είχε δύο παιδιά ηλικίας 19 και 15 ετών.
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου
- Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι έκανε ένα μικρό θαύμα – Έκλεισε «τρύπα» 12 δισ. στον προϋπολογισμό
- Η πολυτέλεια «παίζει» στα καλύτερα γήπεδα τένις του κόσμου
- Μέση Ανατολή: Οι επενδυτικές εταιρείες κάνουν σχέδια παρά τον πόλεμο στο Ιράν
- Οι ΗΠΑ επέβαλαν νέες κυρώσεις στην Κούβα, που προειδοποιεί για «λουτρό αίματος» αν υπάρξει αμερικανική επίθεση
- Για ποια «ασφάλεια» θα μιλήσει ο Γρηγόρης Δημητριάδης και με ποια ιδιότητα θεωρείται ισότιμος, πρώην πρωθυπουργών, υπουργών (που παρακολουθούσε) και άλλων αξιωματούχων;



