
Το MEGA δίπλα στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης
Ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS κ. Γιώργος Πρωτόπαπας έστειλε τις ευχές του και καλωσόρισε το MEGA και τους τηλεθεατές και δήλωσε έτοιμος για το ταξίδι στον νέο χρόνο.
Κάθε Παιδικό Χωριό SOS είναι μια μεγάλη οικογένεια που αγκαλιάζει με αγάπη και φροντίδα τα παιδιά που για κάποιο λόγο δεν μπορούν να μεγαλώσουν με τους βιολογικούς τους γονείς.
Ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS κ. Γιώργος Πρωτόπαπας απέστειλε τις ευχές του και καλωσόρισε το MEGA και τους τηλεθεατές του και δήλωσε έτοιμος για το ταξίδι στον νέο χρόνο.
«Είναι ένα έργο που γίνεται με τη βοήθεια όλων. Η σημαντική βοήθεια είναι ότι είστε όλοι γύρω μας. Είναι δύναμη ψυχής. Πριν στείλουμε ευχές στους αγαπημένους μας, πληκτρολογήστε το 19820 και στείλτε το δικό σας μήνυμα αγάπης στα παιδιά μας», ανέφερε ο κ. Πρωτόπαπάς.
- Χαμός στο Σιάτλ: 2-2 το Βέλγιο με γκολ στο 86’ και στο 89’ (vids)
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Νεκρή στον βωμό του τυφλού μίσους
- Ο Σαρ «εκτέλεσε» τον Κουρτουά για το 2-0 της Σενεγάλης (vids)
- ΕΛΑΣ: Ο γραμματέας της ΝΔ επιλέγει τον διχασμό και την εμφυλιοπολεμικη ρητορική, δεν θα ακολουθήσουμε στον κατήφορο της αθλιότητας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 2 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο

