«....εδώ μένουν χωρίς ρεύμα και χωρίς νερό, ευχαριστώ που ήρθε και τα είδε και είμαι σίγουρος ότι επειδή έκλαψε θα κάνει κάτι σίγουρα!»

Την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ταβέρνα « ΚΡΗΤΙΚΟΣ» για να μοιράσει μερίδες φαγητού και να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια του Δημήτρη Καρχανοραχάκη να μοιράζει 700 μερίδες καθημερινά , την γνωρίζουμε.

Πολλοί τότε χάρηκαν, άλλοι σημείωσαν την συμβολική έστω αξία αυτής της επίσκεψης. Ομως ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, με μία του ανάρτηση στο Facebοok, διηγήθηκε μία απίστευτη εμπειρία που έζησε μαζί με τον πρωθυπουργό, μόλις τα φώτα από τις κάμερες έσβησαν.

Σήμερα δεν θα μιλήσουμε για το πόσες μερίδες δώσαμε…θα μιλήσουμε για το ότι για πρώτη φορά ένας Έλληνας πρωθυπουργός…

Δημοσιεύτηκε από Ταβέρνα »Ο Κρητικός» στις Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020

Ο Δημήτρης Καρχανοραχάκης αποκαλύπτει με μια ανάρτησή του στο fb κινήσεις, αντανακλαστικά , πρωτοβουλίες του Πρωθυπουργού που δεν έγιναν γνωστές, ούτε προβλήθηκαν από τον ίδιο, που δείχνουν την κοινωνική του ευαισθησία και την ετοιμότητά του να στηρίξει κοινωνικά ευάλωτες ομάδες. Που δείχνουν όμως και ταπεινότητα και ανθρωπιά.

Ο Δημήτρης Καρχανοραχάκης γράφει συγκινημένος: « Σήμερα δεν θα μιλήσουμε για το πόσες μερίδες δώσαμε… θα μιλήσουμε για το ότι για πρώτη φορά ένας Έλληνας πρωθυπουργός μου πλήρωσε τον χασάπη, τον φούρνο, τις μπουκαλες μου, μου έφερε ψυγεία αλλά το θέμα δεν είναι αυτό…το θέμα είναι ότι μου έστειλε την υφυπουργό εργασίας και πρόνοιας Δόμνα Μιχαηλιδου και πήγαμε σε ορφανά παιδάκια που μένουν μόνα τους και πήγαμε να γνωρίσει εγκύους στην παραγκουπολη του Περάματος, ανήλικες εγκύους με σύνδρομο down που μένουν σε παραγκες χωρίς ρεύμα, μιλάμε για Έλληνες όχι Ρομα που είναι σύνηθες δυστυχώς να μένουν χωρίς ρεύμα… Έκατσε τέσσερεις ώρες μαζί μου και σκαρφάλωσε στα βράχια για να δει που μένουν που από την δυσοσμία έκανα εμετό και πάλι, τους είπε για τα επιδόματα, τους κατέγραψε γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν γνώση ούτε για τα επιδόματα ούτε έχουν λεφτά να δώσουνε 20€ για να κάνουν τις αιτήσεις σε έναν λογιστή για να πάρουν αυτά που δικαιούνται από το κράτος, εδώ μένουν χωρίς ρεύμα και χωρίς νερό, ευχαριστώ που ήρθε και τα είδε και είμαι σίγουρος ότι επειδή έκλαψε θα κάνει κάτι σίγουρα! »

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr