Είναι πολύ πρόωρη η 7η Ιανουαρίου για να μιλάμε για άνοιγμα του λιανεμπορίου, δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης.

Είναι πολύ πρόωρη η 7η Ιανουαρίου για να μιλάμε για άνοιγμα του λιανεμπορίου, δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης.

Η κανονική πώληση…

Πρόσθεσε, επίσης, ότι η μετατροπή της παράδοσης εκτός σε κανονική πώληση στο κατάστημα βρίσκεται σε πρωτόλειο στάδιο.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας το βράδυ της Τρίτης στο Blue Sky, επισήμανε ότι στις αρχές Ιανουαρίου θα έχουμε καλύτερη εικόνα της επιδημιολογικής κατάστασης.

Και κάλεσε τους πολίτες να μην χαλαρώσουν, γιατί όπως είπε, αν δεν προσέξουμε, το να έχουμε τρίτο κύμα δεν είναι πιθανό, είναι απολύτως βέβαιο.

Σε ότι αφορά στη μετατροπή του παράδοση εκτός σε κανονική πώληση στο κατάστημα, ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι είναι σε πρωτόλειο στάδιο, και θα εξειδικευτεί προσεχώς.

Δεν εμβολιάστηκα δημόσια…

Για την εικόνα του τελευταίου 48ωρου με τον εμβολιασμό αρκετών κυβερνητικών στελεχών που έγινε και αντικείμενο κριτικής από την αντιπολίτευση, ο κ. Γεωργιάδης αρκέστηκε να δηλώσει πως έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου, αλλά δεν θεώρησε σκόπιμο αυτό να γίνει δημόσια.

Ο υπουργός Ανάπτυξης εκτίμησε ότι θα προλάβουμε την τουριστική περίοδο.

Σημείωσε, τέλος, αναφερόμενος στα χρέη που συγκεντρώνονται λόγω της πανδημίας, πως το να ζητάς από κάποιον να πληρώσει αυτά που οφείλει είναι και ηθικό και νόμιμο, όχι όμως, όταν τα χρέη αυτά, είναι αποτέλεσμα κυβερνητικών αποφάσεων ή της γενικότερης κατάστασης.

Εκανε λόγο για συζήτηση που θα γίνει όταν θα έχουμε τελειώσει με την πανδημία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr