
Παναθηναϊκός : Τετάρτη έρχεται ο Σαβιέρ, την Πέμπτη ο Μαουρίσιο
Επιπλέον άδεια έχουν ζητήσει και έχουν πάρει οι Σαβιέρ και Μαουρίσιο.
Με μία μέρα καθυστέρηση θα επιστρέψει ο Σαβιέρ στην Ελλάδα, με δύο μέρες ο Μαουρίσιο, ο οποίος αναμένεται την Πέμπτη στη χώρα μας.
Ο Βραζιλιάνος χαφ βρίσκεται στη χώρα του και το ταξίδι είναι αρκετά μακρινό, με αποτέλεσμα να ζητήσει και να πάρει επιπλέον μέρα άδεια απ’ ότι η υπόλοιπη ομάδα.
Μένει να δούμε αν θα προλάβει να είναι έτοιμος για να αγωνιστεί απέναντι στον Αστέρα με ελάχιστες προπονήσεις στα πόδια του.
Όσον αφορά τον Σαβιέρ, έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί ακόμα να προπονηθεί και είχε φύγει νωρίτερα από τους υπόλοιπους, συνεχίζοντας την θεραπεία στην πατρίδα του. Και ο Πορτογάλος αναμένεται αύριο στη χώρα μας, μία μέρα μετά την επιστροφή των υπολοίπων.
- Κίνηση: «Έμφραγμα» στον Κηφισό – Σε ποιους άλλους δρόμους καταγράφονται μεγάλες καθυστερήσεις
- Η δύσκολη εξίσωση με τους ξένους διαιτητές των πλέι οφ τίτλου
- Κρήτη: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 43χρονης – Νεκρός ο πρώην σύντροφός της – Τι λέει ο γιος της αγνοούμενης
- Σήμερα κρίνεται εάν η κυβερνητική παράταξη έχει έστω και επίφαση σεβασμού τους θεσμούς
- ΠΑΣΟΚ: Μετά τους Δελφούς ο Ανδρουλάκης πάει Κάραβελ – Η συνεδρίαση της Κ.Π.Ε., το νέο Πολιτικό Συμβούλιο και οι νέες ισορροπίες
- Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Θέατρο «Δόρα Στράτου»




