Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντρεοσί στους παίκτες: «Στην Τούμπα είδα συμπεριφορές που δεν μου άρεσαν και δεν είναι ανεκτές»

Ντρεοσί στους παίκτες: «Στην Τούμπα είδα συμπεριφορές που δεν μου άρεσαν και δεν είναι ανεκτές»

Ο Πιέρ Ντρεοσί μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού πριν από την προπόνηση και τους είπε πως δεν θα γίνουν ανεκτές στο μέλλον συμπεριφορές σαν αυτές που είδε στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Την πρώτη του μεγάλη ομιλία ενώπιον όλης της ομάδας είχε σήμερα ο Πιέρ Ντρεοσί. Και φρόντισε να στείλει το μήνυμα σε όλους πως αν δεν αλλάξει η συμπεριφορά που παρουσιάζουν, τότε κάποιοι θα αποχωρήσουν από την ομάδα.

Ο γενικός διευθυντής του συλλόγου τόνισε πως είδε συμπεριφορές στην Τούμπα που δεν του άρεσαν και δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές από εδώ και πέρα, ενώ προανήγγειλε αποχωρήσεις και μεταγραφές.

Αναλυτικά όσα είπε στους παίκτες:

«Ελπίζω να περάσατε όμορφα στην άδειά σας και να ξεκουραστήκατε. Μπροστά μας έχουμε πολλά παιχνίδια και πρέπει όλοι να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Τον Ιανουάριο κάποιοι ποδοσφαιριστές θα φύγουν από την ομάδα, άλλοι θα έρθουν. Έτσι είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο. Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι το ομαδικό πνεύμα. Είναι απαραίτητο για να ανεβάσουμε επίπεδο τον Παναθηναϊκό.

Είδα συμπεριφορές στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που δεν μου άρεσαν. Μιλάω γενικά και όχι ανά περίπτωση. Δεν είναι ανεκτές τέτοιες συμπεριφορές σε μεγάλα επαγγελματικά κλαμπ».

Μετά από οκτώ ημέρες άδειας για τις γιορτές των Χριστουγέννων, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν την Τρίτη στις προπονήσεις. Εξαίρεση οι Μαουρίσιο, Σαβιέρ, Κόναν που έχουν επιπλέον άδεια.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κυκλοφορία της μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Διούδης, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Μπεκ.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024