
Εμβολιάστηκε ο υπουργός Εξωτερικών Ν. Δένδιας
Με ανάρτησή του στο twitter ευχαρίστηκε τους επιστήμονες που, όπως είπε, «εργάστηκαν σκληρά για να μας προσφέρουν τη δυνατότητα για ελευθερία».
Εμβολιάστηκε το πρωί της Τρίτης κατά της νόσου covid 19 ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο οποίος με ανάρτησή του στο twitter ευχαρίστηκε τους επιστήμονες που, όπως είπε, «εργάστηκαν σκληρά για να μας προσφέρουν τη δυνατότητα για ελευθερία».
«Σηκώνουμε μανίκια, κάνουμε το εμβόλιο, προστατεύουμε τους εαυτούς μας, το ΕΣΥ, την κοινωνική και οικονομική δραστηριότητα. Ευχαριστούμε τους δεκάδες χιλιάδες επιστήμονες σε όλο τον κόσμο που εργάσθηκαν σκληρά για να μας προσφέρουν τη δυνατότητα για ελευθερία από τον covid 19» ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Δένδιας.
#σηκώνουμε_μανίκια, κάνουμε το εμβόλιο, προστατεύουμε τους εαυτούς μας, το ΕΣΥ, την κοινωνική και οικονομική δραστηριότητα. Ευχαριστούμε τους δεκάδες χιλιάδες επιστήμονες σε όλο τον κόσμο που εργάσθηκαν σκληρά για να μας προσφέρουν τη δυνατότητα για #ελευθερία από τον #covid19. pic.twitter.com/JoxWPFvEs7
— Nikos Dendias (@NikosDendias) December 29, 2020
- Το κοινοβούλιο της Βολιβίας περιστέλλει ελευθερίες και βγάζει τον στρατό στους δρόμους
- Θαλάσσιοι δρόμοι
- Το Συμβούλιο Ασφαλείας καταδικάζει την επίθεση εναντίον πυρηνικού εργοστασίου στα ΗΑΕ
- Η «ουρά» της ενεργειακής κρίσης – Πότε θα αποκατασταθούν οι ροές
- Έμπολα: Η επίσκεψη του επικεφαλής του ΠΟΥ στο Κονγκό αναβλήθηκε για την Πέμπτη
- Η Βόρεια Κορέα εφαρμόζει νέες στρατηγικές για βαλλιστικούς πυραύλους και κρουζ με τεχνητή νοημοσύνη


