Βίλια : Πτώμα γυναίκας σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε σε βαλίτσα
Κάποιες πληροφορίες ανέφεραν πως το πτώμα της γυναίκας ήταν τεμαχισμένο, ωστόσο αυτό είναι κάτι που δεν μπόρεσε να διακρίνει ο ιατροδικαστής και θα εξακριβωθεί στη νεκροψία
Πτώμα γυναίκας σε προχωρημένη σήψη εντόπισε το απόγευμα της Τρίτης ένας κυνηγός στα Βίλια.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το μεσημέρι της Τρίτης, περίπου στις 14:15, κυνηγοί που βρέθηκαν σε δασώδη περιοχή, κοντά στην παλιά Ε.Ο, βρήκαν τη βαλίτσα, η οποία περιείχε το πτώμα μίας γυναίκας σε προχωρημένη σήψη.
Αμέσως ειδοποιήθηκε το τμήμα δίωξης και ανθρωποκτονιών αλλά και ιατροδικαστής.
Κάποιες πληροφορίες ανέφεραν πως το πτώμα της γυναίκας ήταν τεμαχισμένο, ωστόσο αυτό είναι κάτι που δεν μπόρεσε να διακρίνει ο ιατροδικαστής και θα εξακριβωθεί στη νεκροψία.
Θα ακολουθήσει η διαδικασία λήψης DNA και η αναζήτηση στους φακέλους των αγνοούμενων γυναικών για να γίνει η ταυτοποίηση της σορού.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας