Κύπρος : Σε συναγερμό οι υγειονομικές αρχές της χώρας – Ενας θάνατος και 751 νέα κρούσματα κοροναϊού
Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι υγειονομικές αρχές στην Κύπρο καθώς το Υπουργείο Υγείας της χώρας ανακοίνωσε έναν θάνατο και 751 νέα κρούσματα κοροναϊού.
Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι υγειονομικές αρχές στην Κύπρο καθώς το Υπουργείο Υγείας της χώρας ανακοίνωσε έναν θάνατο και 751 νέα κρούσματα κοροναϊού.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας της Κύπρου για σήμερα, 28 Δεκεμβρίου 2020:
-Ένα άτομο έχει αποβιώσει από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 113.
-153 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 51 σε σοβαρή κατάσταση.
-Έχουν πραγματοποιηθεί 13.482 τεστ ανίχνευσης του ιού με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).
-751 νέα κρούσματα εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 20.408.
Πηγή: ΑΜΠΕ
- Αϊζέα Κάνααν σχολίασε τον Παναθηναϊκό
- Πώς η Ευρώπη κατάφερε να κάνει τα περισσότερα ύδατα κολύμβησης της «εξαιρετικά»
- Το καλοκαίρι ξεκινά από το ταξίδι: Η Κρήτη σε καλεί και η ANEK LINES σε βάζει… εν πλω σε mood διακοπών
- Λεπέν και Φάρατζ: Βαθιά μέσα σε σκάνδαλα διαφθοράς, προσπαθούν να σωθούν επικαλούμενοι «κυνήγι μαγισσών»
- Ο «Αρσέν Λουπέν» γυρίζει την Αττική
- Ασπρόπυργος: Τρεις διασωληνωμένοι απο τη φωτιά σε επιχείρηση ανταλλακτικών – Στο μικροσκόπιο οι εργασίες οξυγονοκόλλησης
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Υδρογονάνρθρακες: Στην τελική ευθεία η γεώτρηση του «Block 2» του Ιονίου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442