
Κικίλιας : Έλαβε το εμβόλιο και ο υπουργός Υγείας – «Στάση ευθύνης ο εμβολιασμός»
Ο υπουργός Υγείας εμβολιάστηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»
Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιχείρηση εμβολιασμού.
Την σκυτάλη πήρε ο υπουργός Υγείας, ο οποίος μετέβη νωρίτερα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και εμβολιάστηκε κατά του κοροναϊού.
Ο κ. Κικίλιας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ευχαρίστησε το υγειονομικό προσωπικό για τη μάχη που δίνει καθημερινά. «Η ελληνική Πολιτεία και όλοι οι Έλληνες σας ευχαριστούμε πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά.
«Ο εμβολιασμός είναι στάση ζωής και ευθύνης»
Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της διαδικασίας, ο υπουργός Υγείας, χαρακτήρισε τον εμβολιασμό «στάση ζωής και ευθύνης».
«Χαίρομαι που βλέπω ότι οι πολίτες, οι πολιτικοί με ομοψυχία προχωράμε σε αυτή την στάση ευθύνης, ώστε να καταφέρουμε να επιστρέψουμε σε μια κανονικότητα», είπε, προσθέτοντας ότι « Το εμβόλιο είναι ασφαλές, είναι για όλους και θα μας βοηθήσει- μαζί με την τήρηση των μέτρων και με την προσοχή που πάντα πρέπει να δείχνουμε – να πάρουμε τις ζωές μας πίσω».
- Η 11άδα της ΑΕΚ για τον επαναληπτικό με τη Ράγιο Βαγιεκάνο (pic)
- O θάνατος του ελεύθερου χρόνου: Γιατί νιώθουμε ενοχές όταν δεν κάνουμε τίποτα;
- Εκεχειρία 10 ημερών στον Λίβανο ανακοίνωσε ο Τραμπ – Καλεί Νετανιάχου και Αούν στην Ουάσιγκτον
- Αλληλοκατηγορούνται οι τρεις συλληφθέντες για το θάνατο της 19χρονης – Ρίχνουν όλες τις ευθύνες στη Μυρτώ
- LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο
- Παναθηναϊκός – ΖΑΟΝ 3-0 σετ: Άνετα το 1-0 στους τελικούς των Γυναικών οι «πράσινες»

