Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φονικό στο Ηράκλειο : Προφυλακίστηκαν πατέρας και γιος - Τον σκότωσαν για... τη μουσική στο λάπτοπ

Φονικό στο Ηράκλειο : Προφυλακίστηκαν πατέρας και γιος – Τον σκότωσαν για… τη μουσική στο λάπτοπ

Ο 26χρονος που οδηγήθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα από μαχαίρι, άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ μερικές ώρες μετά το περιστατικό, που σημειώθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων

Προφυλακίστηκαν ο 55χρονος αλλοδαπός και ο 24χρονος γιος του, που κατηγορούνται για το θάνατο του δεύτερου γιου της οικογένειας, μετά από αιματηρό περιστατικό μέσα στο σπίτι που διέμεναν στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο 26χρονος που οδηγήθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα από μαχαίρι, άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ μερικές ώρες μετά το περιστατικό, που σημειώθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων.

Τι είπαν στην απολογία τους

Ο 55χρονος πατέρας ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα, καθώς το θύμα αρχικά κρατούσε το μαχαίρι και απειλούσε τον πατέρα. Ο συνήγορος υπεράσπισης του 55χρονου δήλωσε ότι ο πατέρας δεν θυμάται λεπτομέρειες από το περιστατικό, καθώς έχει σοκαριστεί.

Ο 24χρονος αδερφός του θύματος κατά την απολογία του υποστήριξε ότι δεν είδε τίποτα από το περιστατικό και πως δεν είχε σχέση με αυτό, καθώς ο αδερφός του τον είχε χτυπήσει και ο ίδιος είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Για τη μουσική στο λάπτοπ σκότωσε τον γιο του

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ενώ στην αρχή όλη η οικογένεια προσπάθησε να αποκρύψει όσα εκτυλίχθηκαν την μοιραία μέρα και απέδιδαν το μαχαίρωμα σε κάποιο ξένο, στη συνέχεια πρώτα η μητέρα και μετά ο μικρότερος γιος άρχισαν να αποκαλύπτουν τι συνέβη.

Ο νεαρός, που εμφανίστηκε στο Δικαστικό Μέγαρο σε ιδιαίτερα άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καταρρακωμένος όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, εξακολουθεί πάντως να αρνείται ότι συμμετείχε στο μαχαίρωμα.

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα είπε, μεταξύ άλλων, στην κατάθεσή της η μητέρα, επισημαίνοντας ότι η ημέρα των Χριστουγέννων ξεκίνησε όμορφα για τη οικογένεια, με φαγητό και ποτό, καθώς γιόρταζε και ο μεγάλος γιος. Το απόγευμα, όπως ανέφερε, εμφανίστηκε στο σπίτι η φίλη του μικρότερου και τότε ο πατέρας ζήτησε από τον 26χρονο να αφήσει τον αδερφό του να διαλέξει την μουσική στον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Ο 26χρονος φέρεται να αντέδρασε έντονα και να βγήκε έξω από το σπίτι, όπου τον ακολούθησε ο μικρός και αντάλλαξαν χτυπήματα με τα χέρια, ενώ στον καυγά ενεπλάκη και ο πατέρας.

Σύμφωνα με όσα είπε η μητέρα, σε κάποια στιγμή ο μικρότερος μπήκε στο σπίτι προκειμένου να πλυθεί και τότε εκείνη αντιλήφθηκε πατέρα και μεγάλο γιο να έχουν πέσει στο δρόμο. Όπως είπε, πλησίασε και είδε το παιδί μαχαιρωμένο.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024