Φυλακές Κορυδαλλού : Κρατούμενοι έστησαν πάρτι ανήμερα των Χριστουγέννων
Ξέφραγο αμπέλι ο Κορυδαλλός - Κρατούμενοι τραγουδάνε, πίνουν και χορεύουν λαϊκά άσματα δίχως να τηρούνται τα μέτρα ασφάλειας για την μετάδοση της νόσου Covid-19.
Πάρτι έστησαν οι κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού χθες ανήμερα των Χριστουγέννων. Μάλιστα, τραβούσαν βίντεο από το γλέντι τους και το ανέβασαν στη δημοφιλή εφαρμογή TikTok.
Στις εικόνες λοιπόν που βιντεοσκόπησε κρατούμενους των φυλάκων και στη συνέχεια ανέβασε στο Tik Tok φαίνεται ότι άλλοι συγκρατούμενοι του έχουν στήσει ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε χώρο που δεν παραπέμπει στο χώρο σίτισης του σωφρονιστικού ιδρύματος.
Οι κρατούμενοι τραγουδάνε, πίνουν και χορεύουν λαϊκά άσματα δίχως να τηρούνται τα μέτρα ασφάλειας από την μετάδοση της νόσου Covid-19 ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στο χώρο δεν υπάρχει ούτε ένας σωφρονιστικός υπάλληλος για να επιβάλει την τάξη.
Για την υπόθεση διατάχθηκε Ένορκη Δοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) ενώ στη συνέχεια σε έλεγχο που έγινε, εντοπίστηκαν τα κινητά, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Δείτε το βίντεο:
- 3D: Συνελήφθη ο frontman των Massive Attack σε διαμαρτυρία υπέρ της Palestine Action
- Ηράκλειο: Στις φλόγες χώρος ενοικιαζόμενων οχημάτων – Δείτε βίντεο
- Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω αν ήταν το τελευταίο μου ματς με τους Μπακς – Δεν μου έχουν προσφέρει συμβόλαιο…»
- Ο μαυρόγυπας «Ιωάννα» επέστρεψε στη Δαδιά και ανανέωσε την ελπίδα
- Κορωπί: Χειροπέδες σε 48χρονη influencer – Οδηγούσε μεθυσμένη, βρέθηκαν αναβολικά στο αυτοκίνητο
- Στο δρόμο προς το ψηφιακό ευρώ – Τι θα αλλάξει στις συναλλαγές
- Στο WNBA η Μαριέλλα Φασούλα: Υπέγραψε rookie συμβόλαιο με τις Γκόλντεν Στέιτ Βάλκιρις
- Άγχος με το «καλημέρα»; Δέκα τρόποι που μπορούν να δώσουν τη λύση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442