Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Σπίτι με το MEGA»: H Νατάσα ήταν εδώ και μάς έφτιαξε τα Χριστούγεννα

«Σπίτι με το MEGA»: H Νατάσα ήταν εδώ και μάς έφτιαξε τα Χριστούγεννα

«Οι γιορτές μου αρέσουν γιατί μαζευόμαστε όλοι, αγκαλιαζόμαστε και γεμίζουμε με ενέργεια» ανέφερε η Νατάσα Θεοδωρίδου στο πρωτότυπο ξεκίνημα του εορταστικού προγράμματος του MEGA

«Οι γιορτές μου αρέσουν γιατί μαζευόμαστε όλοι, αγκαλιαζόμαστε και γεμίζουμε με ενέργεια» ανέφερε η Νατάσα Θεοδωρίδου στο πρωτότυπο ξεκίνημα του εορταστικού προγράμματος του MEGA.

H χριστουγεννιάτικη βραδιά του MEGA με οικοδέσποινα την Νατάσα Θεοδωρίδου έκλεψε τις εντυπώσεις και κέρδισε την προτίμηση των τηλεθεατών που «έριξαν» στην κυριολεξία τα social media.

Τα περισσότερα σχόλια, εκτός από τον θαυμασμό για τη Νατάσα Θεοδωρίδου, ευχαριστούν το Μεγάλο Κανάλι που φροντίζει, έστω και για λίγες ώρες, να ξεχάσουμε το πόσο δύσκολες είναι οι φετινές γιορτές και να «ταξιδέψουμε» με μια από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές της χώρας και τους λαμπερούς καλεσμένους της!

Έκπληξη από τους καλεσμένους της Νατάσας

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με έναν πρωτότυπο τρόπο καθώς οι καλεσμένοι της Θεοδωρίδου αποφάσισαν να την πειράξουν λίγο και δεν εμφανίστηκαν στην ώρα τους.

Η ερμηνεύτρια προσπάθησε απεγνωσμένα να τους βρει για να τους πιέσει να μην αργήσουν και εκείνοι την… τρόλαραν.

Η ίδια πήρε στο τηλέφωνο όλους τους συναδέλφους της αλλά όλοι βρήκαν μια δικαιολογία για την καθυστέρησή τους, αφήνοντας υπόνοιες ότι στο τέλος δεν θα προλάβουν.

Η Νατάσα στεναχωρημένη ιδιαίτερα από το «στήσιμο» των φίλων της ξεκίνησε να τραγουδάει μόνη της το «Δεν θέλω τέτοιους φίλους» και ανέβηκε στη σκηνή ερμηνεύοντας το «Άστα όλα κι έλα».

Ξορκίζοντας «Δύσκολες στιγμές»

Οι «Δύσκολες στιγμές», το τραγούδι που έχει στιγματίσει την πρώτη δεκαετία του αιώνα, δεν λείπει ποτέ από τα προγράμματα της ερμηνεύτρια. Σε στίχους και μουσική του Γιώργου Θεοφάνους από τον δίσκο «Τόση αγάπη πώς να χαθεί» του 2002 το κομμάτι συγκαταλέγεται σίγουρα στα κλασικά της.

Από τον ίδιο δίσκο πάλι σε σύνθεση και λόγια του Γιώργου Θεοφάνους η ερμηνεύτρια διάλεξε και το «Αχ» αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

«Δεν θα ήθελα να είμαι κάπου αλλού παρά μόνο εδώ σήμερα. Και το λέω μέσα από την καρδιά μου. Ότι και να συμβαίνει εμείς βρίσκουμε τρόπο να είμαστε κοντά. Γιορτάζουμε μαζί τα Χριστούγεννα με πολλή μουσική. Γιατί η μουσική είναι αγάπη και τα κύματά της, η ενέργεια της, μας αγκαλιάζει όλους ξεπερνώντας αποστάσεις και καταστάσεις. Στέλνω την αγάπη μου και τις ευχές μου σε όλους. Σε οικογένειες, σε μικρές παρέες σε φίλους και στους πιο μοναχικούς μας. Σήμερα ανοίγουμε την καρδιά μας και δεν μετράμε προβλήματα. Μετράμε τα καλά που έχουμε και την ευλογία που ζούμε γιορτάζοντας όλοι εμείς παρέα. Η μουσική είναι αγάπη και σήμερα γιορτάζουμε Χριστούγεννα μαζί και έχουμε μια πολύ μεγάλη έκπληξη για όλους εσάς».

Με αυτά τα λόγια η Νατάσα Θεοδωρίδου καλωσόρισε τους τηλεθεατές του MEGA προετοιμάζοντας τους για μια μαγική βραδιά.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η «Αχάριστη καρδιά» του 1998 σε μουσική Τριαντάφυλλου και στίχους της Ελένη Γιαννατσούλια και το «Τελικά δεν αξίζεις» από το 2006.

«Θα σας κάνω μια εξομολόγηση γιατί μια παρέα είμαστε. Αλλιώς τα είχα προγραμματίσει τα πράγματα και αλλιώς ήρθανε. Αλλά δεν πειράζει, μείναμε οι δύο μας. Εσείς και εγώ. Θα περάσουμε μαγικά και λέω να γλεντήσουμε» παραδέχτηκε η Θεοδωρίδου και ξεκίνησε να τραγουδάει το «Παραδόθηκα».

Την ώρα εκείνη στη σκηνή εμφανίστηκαν όλοι οι καλεσμένοι της λαμπεροί και χαμογελαστοί.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου φανερά συγκινημένη υποδέχθηκε τους φίλους της προσπαθώντας να μην κλάψει.

Εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα

Η λαμπερή Ελένη Φουρέιρα τα έδωσε κυριολεκτικά όλα χορεύοντας και τραγουδώντας στη σκηνή του MEGA.

«Με την Ελένη μας συνδέει μια φιλιά ειλικρινής και δυνατή και μαζί της έχω περάσει πολλές και όμορφες στιγμές. Όταν την γνώρισα το 2010 ήταν ένα πλάσμα μαγικό όπως είναι τώρα αλλά αυτό που κράτησα πέρα από την ευγένεια της ήταν πόσο δουλευταρού ήταν. Όταν έκανα το πρόγραμμά μου σταμάτησα στις πρόβες και της ζήτησα να κάνει κάτι στη μέση του προγράμματος. Βέβαια η Ελένη το έκανε δέκα φορές από ότι το φανταζόμουνα και από τότε η πορεία της είναι μεγάλη και θα είναι ακόμα πιο μεγάλη» είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου για την συνάδελφό της.

Από την πλευρά της η Ελένη Φουρέιρα ανέφερε: «Ήταν μεγάλη τιμή να είμαι μαζί σου. Η Νατάσα είναι ένας μεγάλος σταθμός στην καριέρα μου. Την θαύμαζα πολύ και όταν έπρεπε να δουλέψω μαζί της δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω. Είναι όχι μόνο μια υπέροχη τραγουδίστρια αλλά και από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου».

Οι δύο ερμηνεύτριες ερμήνευσαν μαζί ένα κλασικό τραγούδι της Θεοδωρίδου κάνοντας το ένα πολύ ενδιαφέρον ντουέτο φυσικά με το ανάλογο χορευτικό.

Το «Να γράψεις λάθος» από το μακρινό 2000 και το πολύ ανεβαστικό «Καταζητείται» από τις δύο τραγουδίστριες.

Με το καινούργιο της τραγούδι «Δοκίμασε με» σε ντίσκο ρυθμό η Φουρέιρα «κλέβει» τις εντυπώσεις. Σε μουσική Μάριου Ψιμόπουλου. Grandbois και δική της και στίχους δικούς της και του Μάριου Ψιμόπουλου, η Φουρέιρα δίνει τον ρυθμό για το χριστουγεννιάτικο γλέντι.

Στη συνέχεια, επέλεξε το «Στο θεό με πάει» που αγαπάει πάρα πολύ το κοινό της και κυκλοφόρησε το 2005, το «Temperatura» και το «Caramella».

Δεν έχει τέλος η λίστα με τις επιτυχίες

Το υπέροχο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου «Για κανέναν» ζήτησε να ακούσει η Ελένη Φουρέιρα από την φίλη της.

Σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους και στίχους Θάνου Παπανικολάου το τραγούδι κυκλοφόρησε το 2012 στον δίσκο «Απέναντι» και έγινε αμέσως αγαπημένο των θαυμαστών της Θεοδωρίδου.

Λίγα χρόνια πιο πίσω πήγε η ερμηνεύτρια επιλέγοντας για τη συνέχεια το «Δίπλα σε σένα». Το 2009 έγραψε το συγκεκριμένο τραγούδι ο μόνιμος συνεργάτης της Γιώργος Θεοφάνους και συμπεριλήφθηκε στον δίσκο «Μια κόκκινη γραμμή».

Το ακόμα πιο παλιό «Κάνε ένα ταξίδι μέσα στα μάτια» του 1997 και το «Για μένα» του Γιώργου Σαμπάνη ακολούθησαν, εκτινάσσοντας το κέφι.

«Φεγγάρι μου να ψάξεις να τον βρεις» τραγουδάει η Νατάσα Θεοδωρίδου μόνο για τους τηλεθεατές του MEGA.

Η ερμηνεύτρια χάρισε στο κοινό τραγούδια που έχουν σημαδέψει όχι μόνο την πορεία της αλλά και την ελληνική μουσική.

«Αγκαλιαστείτε με τρόπο» προέτρεψε τους καλεσμένους της η Θεοδωρίδου -αλλά και το κοινό- πριν τραγουδήσει το «Τι φταίω εγώ».

Στον καναπέ όπου κάθονται οι φίλοι της πήγε η ερμηνεύτρια για να πει την μεγάλη της επιτυχία μαζί τους.

Σε μια από τις ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς η ερμηνεύτριας τραγούδησε το τραγούδι «Κύκλος» και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.

Το «Αν είχα μείνει» του 2016 σε μουσική Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους της Όλγα Βλαχοπούλου ερμήνευσε μοναδικά η Νατάσα Θεδοωρίδου.

Οι επιτυχίες της Νατάσας Θεοδωρίδου δεν έχουν τέλος για το κοινό του MEGA.

«Δεν επιτρέπεται» από το 2006 σε μουσική και στίχους Γιώργου Μουκίδη, «Δεν σ’ αδικώ» από το 1997 σε μουσική Γιάννη Μπιθικώτση και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια και «Επιτέλους» από το 2000.

Αφιερώσεις και ανεβαστική διάθεση από τον Πέτρο Ιακωβίδη

Ο Πέτρος Ιακωβίδης δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτά τα μοναδικά Χριστούγεννα.

«Θέλω την σημερινή βραδιά να την γεμίσουμε με αγάπη, με ευχές, με φίλους. Να την γιορτάσουμε παρέα. Όλο αυτό το δεύτερο lockdown έχω τραγουδήσει με τον Πέτρο. Όσοι μας βλέπετε στο instagram ξέρετε ότι είναι πειραχτήρι και πολύ ταλαντούχο πλάσμα. Είμαστε οικογένεια. Είμαστε μαζί αν όχι κάθε μέρα, μέρα παρά μέρα. Καμία φορά ευλογούνται οι άνθρωποι να γνωρίζουν στη ζωή τους νέους ανθρώπους. Θα κρατήσω τον χαρακτήρα του. Είναι καλός άνθρωπος, δοτικός και πολύ καλός μου φίλος πια. Είμαι πολύ τυχερή» ανέφερε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ο τραγουδιστής της αφιέρωσε ένα τραγούδι που αγαπάει ιδιαίτερα καθώς σε εκείνη οφείλεται η κυκλοφορία του. Το «Μη θυμώνεις» ερμήνευσε ο Ιακωβίδης και μαζί το «Σ’ αγαπάω σου φώναξα» και το «Φόβαμαι».

«Αθήνα» και μελωδίες στο πιάνο από τον Κωνσταντίνος Αργυρό

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκατσε στο πιάνο για να συνοδέψει την Νατάσα Θεοδωρίδου και εκείνη με τη σειρά της του ζήτησε να τραγουδήσει το «Θα ‘μαι εδώ» και να της το αφιερώσει.

Στη συνέχεια η ερμηνεύτρια σε μια μοναδική στιγμή τραγούδησε μόνο με τη συνοδεία πιάνου το «Αν υπάρχει παράδεισος».

Σε πιο χορευτικούς ρυθμούς ακολούθησε το «Μαζί σου», το μοναδικό «Όπου και να ‘σαι» και το ερωτικό «Πόσο».

«Επειδή ζούμε σε μια υπέροχη πόλη και εσύ κατάφερες και την τραγούδησες και μας γέμισες εικόνες. Θέλω να μας την τραγουδήσεις» ανέφερε η Νατάσα Θεοδωρίδου και ζήτησε ακόμη μια χάρη από τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

«Θα κάνω απόψε ό,τι θέλεις» απάντησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ερμήνευσε το κομμάτι του «Αθήνα μου».

Όλοι χόρεψαν με την Γωγώ Τσαμπά

Την καλύτερη ερμηνεύτρια για να κρατήσει αμείωτο το κέφι παραμονή Χριστουγέννων έφερε στη σκηνή του MEGA η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η Γωγώ Τσαμπά ξεσήκωσε το κοινό και είναι σίγουρο πώς οι τηλεθεατές στο σπίτι θα έκαναν ξέφρενο γλέντι.

«Συνέχεια», «Θέλουνε δε θέλουνε», το «Ραβασάκι» και άλλες επιτυχίες της Τσαμπά ανάβουν το κέφι.

Η Γωγώ Τσαμπά ερμηνεύει με τον μοναδικό της τρόπο τα θρυλικά «Καγκέλια» αλλά και το «Δεν σου κάνω τον άγιο» με τους καλεσμένους να χορεύουν μαζί της σκηνή.

Άγγελος και Στέλιος Διονύσιου υμνούν το λαϊκό τραγούδι

«Ένας άνθρωπος που αγαπώ πάρα πολύ. Εδώ μέσα είναι εκείνος που γνωρίζω τα πιο πολλά χρόνια. Τον εκτιμώ βαθιά, τον αγαπώ, έχει λαμπρή πορεία. Κλάψαμε μαζί του, τον ερωτευτήκαμε πάρα πολύ γιατί είναι κούκλος. Δεν χρειάζεται να πω άλλο, είναι ο Άγγελος Διονυσίου». Με αυτά τα λόγια υποδέχθηκε στη σκηνή του Νατάσα Θεοδωρίδου τον Άγγελο Διονυσίου.

«Σε αγαπάω πολύ και σε ευχαριστώ πολύ με κάλεσες εδώ» απάντησε ο τραγουδιστής πριν ερμηνεύσει το «Παράπονό μου».

«Το λαϊκό τραγούδι είναι μέσα στην καρδιά μου. Πώς θα ήμασταν αν δεν είχαμε ωραία λαϊκά τραγούδια και δυνατές ωραίες φωνές να μας συντροφεύουν σε όλες μας τις στιγμές;» αναρωτήθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου πριν υποδεχτεί στην σκηνή τον Στέλιο Διονυσίου.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής εντυπωσίασε με τα τραγούδια «Πες του μάγκα» και τα «Τα ‘χει παίξει ο πλανήτης» και το μπουζούκι είχε την τιμητική του.

Ντουέτα έκπληξη και μεγάλες επιτυχίες από το STAN

Η Νατάσα Θεοδωρίδου φώναξε στην σκηνή τον Στράτο της. «Περάσαμε ένα καλοκαίρι μαγικό, είναι από τα πιο καλά πλάσματα που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Ο Στράτος μου. Να πω STAN; Όχι εγώ θα πω Στράτος».

Ο τραγουδιστής χάρισε στο κοινό του MEGA μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. «Δεν με ξέρεις τελικά», «Παράξενο παιδί», «Τώρα λείπω» και «Να ξανάρθεις».

Μια μεγάλη επιτυχία του Γιώργου Θεοφάνους που έχουν σφραγίσει με τη φωνή τους η Μαρινέλλα και ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησαν αποκλειστικά για το κοινό του MEGA η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο ΣΤAN.

Το «Σαν άνεμος» από το 2005 και τον ομώνυμο δίσκο ερμήνευσαν οι δύο καλλιτέχνες αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Διαχρονικές επιτυχίες του Στράτου Διονυσίου στη σκηνή του MEGA

Με ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου ολοκληρώνεται το χριστουγεννιάτικο «Σπίτι με το MEGA».

«Ξέρετε πόσο πολύ αγαπώ το λαϊκό τραγούδι. Και όταν μιλάμε για λαϊκό τραγούδι μιλάμε μόνο για τον Στράτο Διονυσίου. Πάμε να τον θυμηθούμε» είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου και έδωσε το μικρόφωνο στον Στέλιο και στον Άγγελο Διονυσίου.

Με τον «Σαλονικιό», το «Ο λαός τραγούδι θέλει», τον «Παλιατζή» και άλλα αξέχαστα κομμάτια του Στράτου Διονυσίου η παρέα του MEGA διασκέδασε και χόρεψε μέχρι τελικής πτώσεως.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024