Χριστούγεννα στο MEGA: Με το «Άστα όλα κι έλα» ξεκίνησε η μεγάλη βραδιά με τη Νατάσα Θεοδωρίδου
Η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια εντυπωσιάζει με τις ερμηνείες της, σε ένα πρόγραμμα- έκπληξη ειδικά για τους τηλεθεατές του MEGA
Ένα ξεχωριστό μουσικό ρεβεγιόν έχει ετοιμάσει η μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου για τους τηλεθεατές του MEGA.
«Οι γιορτές μου αρέσουν γιατί μαζευόμαστε όλοι, αγκαλιαζόμαστε και γεμίζουμε με ενέργεια» ανέφερε η Νατάσα Θεοδωρίδου στο πρωτότυπο ξεκίνημα του εορταστικού προγράμματος του MEGA.
Η ερμηνεύτρια προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τους καλεσμένους της για να τους πιέσει να μην αργήσουν και εκείνοι την… τρολάρουν.
Παίρνει στο τηλέφωνο όλους τους συναδέλφους της και όλοι βρίσκουν μια δικαιολογία για την καθυστέρησή τους, αφήνοντας υπόνοιες ότι στο τέλος δεν θα προλάβουν.
Η Νατάσα στεναχωρημένη ιδιαίτερα από το «στήσιμο» των φίλων της ξεκινάει να τραγουδάει μόνη της το «Δεν θέλω τέτοιους φίλους» και ανεβαίνει στη σκηνή ερμηνεύοντας το «Άστα όλα κι έλα».
Κοντά της θα είναι οι πολύ καλοί της φίλοι, o Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Stan Αντιπαριώτης, η Γωγώ Τσαμπά και οι αγαπημένοι σε όλους μας Άγγελος και Στέλιος Διονυσίου σε μία εορταστική βραδιά γεμάτη υπέροχα τραγούδια, ευχές και έντονο συναίσθημα.
- Ανεξαρτητοποιήθηκε η Όλγα Γεροβασίλη – Τις επόμενες ημέρες παραιτείται και απο αντιπρόεδρος της Βουλής
- Το τελευταίο αντίο στη μεγάλη ηθοποιό Μάρω Κοντού
- Ο Βίντσιτς σφυρίζει τον τελικό του Μουντιάλ – Τα δάκρυα του Σλοβένου τη στιγμή της ανακοίνωσης (vid, pics)
- Εγκληματική οργάνωση διακινούσε μετανάστες – Πώς δρούσε από τον Έβρο έως τη Θεσσαλονίκη
- Μηχανογραφικό: Μέχρι στις 2 το μεσημέρι η δυνατότητα διαγραφής σχολών
- Τροχαία – Γιατί πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί το καλοκαίρι