
Lockdown : Κοσμοσυρροή στο κέντρο της Αθήνας παρά τα μέτρα
Μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα θέλησαν να ψωνίσουν είτε από τα καταστήματα που είναι ανοιχτά είτε από αυτά που προσφέρουν click away υπηρεσίες.
Κάθε άλλο παρά lockdown θυμίζουν οι δρόμοι της Αθήνας, με τους πολίτες να συρρέουν στο κέντρο και τον οδικό χάρτη να έχει «βαφτεί» κόκκινος.
Μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα θέλησαν να ψωνίσουν είτε από τα καταστήματα που είναι ανοιχτά είτε από αυτά που προσφέρουν click away υπηρεσίες.
Οι Αθηναίοι αποφάσισαν να κάνουν τα ψώνια της τελευταίας στιγμής είτε αγοράζοντας δώρα από την Έρμου είτε να βρεθούν στην Βαρβάκειο αγορά.
Την ίδια στιγμή ιδιαίτερα αυξημένη είναι οι κίνηση στους κεντρικούς δρόμους.
Συγκεκριμένα, προβλήματα εντοπίζονται στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, στη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην Πατησίων, ενώ ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στον Κηφισό.
- Άνοιξαν το σκορ οι ΗΠΑ κόντρα στη Βοσνία (vids)
- Νιγηρία: Ενοπλοι δολοφονούν τουλάχιστον 15 ανθρώπους στην «κεντρική ζώνη»
- Και ο Παναμάς χτίζει νέα φυλακή υψίστης ασφαλείας για την… αντιμετώπιση των συμμοριών
- Κολομβία: Λιτότητα και υδραυλική ρωγμάτωση με το καλημέρα από τη νέα ακροδεξιά κυβέρνηση
- LIVE: ΗΠΑ – Βοσνία
- Ισημερινός: Οι ΗΠΑ χαρακτήρισαν τη συμμορία Chone Killers «ξένη τρομοκρατική οργάνωση»



