Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για το σκάνδαλο της PornHub - Τι καταγγέλλουν πρώην εργαζόμενοι

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για το σκάνδαλο της PornHub – Τι καταγγέλλουν πρώην εργαζόμενοι

Συνέχεια λαμβάνει το σκάνδαλο με τον ιστότοπο PornHub καθώς οι αποκαλύψεις δεν έχουν τέλος. Αυτή τη φορά τα νέα στοιχεία έρχονται από καταγγελίες εργαζομένων οι οποίοι αποκαλύπτουν πως αναγκάζονταν να βλέπουν έως και 12.000 βίντεο την ημέρα

Συνέχεια λαμβάνει το σκάνδαλο με τον ιστότοπο PornHub καθώς οι αποκαλύψεις δεν έχουν τέλος. Αυτή τη φορά τα νέα στοιχεία έρχονται από καταγγελίες εργαζομένων οι οποίοι αποκαλύπτουν πως αναγκάζονταν να βλέπουν έως και 12.000 βίντεο την ημέρα.

Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι της εταιρείας που έχει έδρα στον Καναδά σκοπός της ατελείωτης παρακολούθησης του οπτικού υλικού ήταν η κατηγοριοποίηση των βίντεο πράξεις σεξ και των φετίχ, ενώ επέβλεπαν «ύποπτο» περιεχόμενο, από κουταβάκια που βασανίζονταν μέχρι θανάτου μέχρι βίντεο με κακοποίηση παιδιών, βιασμούς και αιμομιξίες.

Όφειλαν μάλιστα όπως καταγγέλλουν να βρίσκουν δικαιολογίες ώστε αρκετά από τα ακατάλληλα βίντεο να χρησιμοποιούνται τελικά.

Πολλοί από τους πρώην εργαζόμενους στην εταιρεία περιγράφουν με τα πιο μελανά χρώματα την εργασιακή τους καθημερινότητα αλλά και τις επιπτώσεις της στην προσωπική τους ζωή.

Οι εργαζόμενοι όφειλαν να παρακολουθήσουν τουλάχιστον 400 βίντεο την ημέρα και όσοι δεν μπορούσαν να καλύψουν αυτόν τον αριθμό απειλούνταν με απόλυση.

«Μερίδα του προσωπικού υπέφερε από κρίσεις πανικού αντιλαμβανόμενοι ότι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τόσο αμφίβολο περιεχόμενο. Μερικοί εργαζόμενοι ανέφεραν ότι είχαν έλλειψη σεξουαλικής διάθεσης, κάποιοι άλλοι δεν επηρεάζονταν καθόλου. Άλλοι πάλι είχαν αυξημένη επιθυμία»

Οι αποκαλύψεις για τον τρόπο εργασίας των διαχειριστών της σελίδας έρχονται μόλις μερικές ημέρες μετά την δημοσιοποίηση της ομαδικής καταγγελίας 40 γυναικών κατά της ιδιοκτήτριας MindGeek για σεξουαλική εκμετάλλευση ζητώντας συνολικά το ποσό των 80 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μόλις μερικές ημέρες νωρίτερα η εταιρεία αναγκάστηκε να απομακρύνει 10 εκατομμύρια βίντεο, την πλειοψηφία του περιεχομένου του, από μη προσδιορισμένες πηγές, μετά από ρεπορτάζ των New York Times που αποκάλυπτε ότι έβγαζαν κέρδη από παιδιά, βιασμούς και ιστορίες εκδίκησης.

Στον απόηχο άρθρου των New York Times, που διατύπωνε τις συγκεκριμένες κατηγορίες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μπλόκαραν τη χρήση των πιστωτικών καρτών των πελατών τους για τις υπηρεσίες που παρέχει ο συγκεκριμένος ιστότοπος.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024