Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καβάλα : Ομολόγησε ο 47χρονος δράστης – Αποκαλύψεις που σοκάρουν

Καβάλα : Ομολόγησε ο 47χρονος δράστης – Αποκαλύψεις που σοκάρουν

Οι καταθέσεις, τα νέα στοιχεία και τα ντοκουμέντα από κάμερες ασφαλείας καθηλώνουν. Πίσω από την εξαφάνιση και τον θάνατο του 42χρονου, οι σκοτεινές κινήσεις αρχίζουν να φωτίζονται και να αποκαλύπτουν το στυγερό έγκλημα. Τη δολοφονία του επιχειρηματία και τη μεταφορά της σορού του, από την Καβάλα στις Σέρρες

Οι καταθέσεις, τα νέα στοιχεία και τα ντοκουμέντα από κάμερες ασφαλείας καθηλώνουν. Πίσω από την εξαφάνιση και τον θάνατο του 42χρονου, οι σκοτεινές κινήσεις αρχίζουν να φωτίζονται και να αποκαλύπτουν το στυγερό έγκλημα. Τη δολοφονία του επιχειρηματία και τη μεταφορά της σορού του, από την Καβάλα στις Σέρρες.

Δράστης, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι ένας 47χρονος γείτονας του ηλεκτρολόγου στην παραλία Οφρυνίου της Καβάλας. Εκείνος, που το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, επιτέθηκε πισώπλατα και τον σκότωσε στη γειτονιά που ζούσαν επειδή πίστευε πως το θύμα του είχε κλέψει παλιότερα κάποια εργαλεία.

«Μου είχε κλέψει κάποια εργαλεία και δε μου τα επέστρεφε. Όταν τον είδα θόλωσα αλλά δεν ήθελα να τον σκοτώσω. Τον χτύπησα και ήθελα να τον πάω στο νοσοκομείο. Μετά όμως κατάλαβα πως είχε πεθάνει».

Μετά το πισώπλατο χτύπημα, ο Γιώργος Γρηγοριάδης ψυχορραγεί. Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο φερόμενος ως δράστης, φέρεται να φορτώνει το θύμα σε αυτοκίνητο, με τη βοήθεια της μητέρας του και να τον μεταφέρει στη Νιγρίτα Σερρών όπου και βρέθηκε, ενώ η μητέρα του, που βλέπουμε από κάμερα ασφαλείας, τον περιμένει ανήσυχη μέχρι να επιστρέψει.

«Μητέρα Κατηγορούμενου: Πρέπει να τον πάμε σε ένα νοσοκομείο. Να φωνάξουμε την αστυνομία.

Κατηγορούμενος: Μην φωνάξεις κανέναν. Κάνε αυτό που σου λέω για να μην σκοτώσω και εσένα».

Ο 47χρονος υποστηρίζει στους αστυνομικούς πως το μυαλό του είχε θολώσει. Η μητέρα του, που αφέθηκε ελεύθερη μετά την προσαγωγή και την κατάθεσή της, περιγράφει τα τελευταία λόγια που της είπε το παιδί της, πριν χαθεί από το οπτικό της πεδίο.

«Είχαν από παλιά προσωπικές διάφορες. Ήταν μαλωμένοι από παλιά. Εκείνη τη μέρα τσακώθηκαν αλλά μου είπε ότι δεν ήθελε να τον σκοτώσει. Μου είπε ότι τον φόρτωσε στο αμάξι για να τον πάει στο νοσοκομείο».

Η σορός του Γιώργου Γρηγοριάδη μεταφέρεται στις Σέρρες και εντοπίζεται πέντε μέρες μετά μέσα σε αρδευτικό κανάλι. Οι μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής είναι αλλεπάλληλες.

Από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε η σορός του 42χρονου, οι αστυνομικοί εκτιμούσαν ότι δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο, καθώς στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του εντοπίστηκαν ίχνη αίματος.

Για μία και πλέον εβδομάδα ο θάνατος του επιχειρηματία ήταν ένα άλυτο θρίλερ, με την αγωνία της μητέρας του θύματος να χτυπάει κόκκινο.

«Τίποτα δεν υποψιάζομαι, γιατί το παιδί μου ήταν τόσο καλό παιδί και τόσο ευγενικό, καλοσυνάτο και δουλευταράς».

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, είναι πεπεισμένοι πως έχουν εξιχνιάσει το έγκλημα και πως έχουν στα χέρια τους τον δολοφόνο. Εκείνον που έκοψε το νήμα της ζωής του 42χρονου και προσπάθησε με τη μεταφορά της σορού να συσκοτίσει το φονικό.

Η περιοχή της Τούζλας παραμένει συγκλονισμένη μετά τις αποκαλύψεις για το φονικό. Αν και όλοι μιλούν για διαφορές μεταξύ θύτη και θύματος, μετά τις αποκαλύψεις τα στόματα έκλεισαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς, περιγράφοντας με λεπτομέρειες την σχέση που είχε με το θύμα του, με το μικροσκόπιο των Αρχών πλέον να στρέφεται και στη μητέρα του δράστη, η οποία φαίνεται να περνούσε τον δικό της Γολγοθά στα χέρια του γιου της.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024