Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναστολή πτήσεων από τη Βρετανία στη Δανία - Από πότε ισχύει

Αναστολή πτήσεων από τη Βρετανία στη Δανία – Από πότε ισχύει

Οι πτήσεις από τη Βρετανία στη Δανία θα ανασταλούν για 48 ώρες από τις 11:00 ώρα Ελλάδος σήμερα το πρωί για την αναχαίτιση της εξάπλωσης ενός νέου στελέχους του κορονοϊού

Οι πτήσεις από τη Βρετανία στη Δανία θα ανασταλούν για 48 ώρες από τις 11:00 ώρα Ελλάδος σήμερα το πρωί για την αναχαίτιση της εξάπλωσης ενός νέου στελέχους του κορονοϊού, δηλώνει σε μήνυμά του στο Twitter ο υπουργός Μεταφορών της Δανίας.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε το Σάββατο ότι εντοπίστηκε ένα νέο στέλεχος του κορονοϊού το οποίο είναι πιο μεταδοτικό. Η κυβέρνησή του ενίσχυσε τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν για την αναχαίτιση της πανδημίας στο Λονδίνο και τη νοτιοανατολική Αγγλία και επίσης αναθεώρησε τα σχέδιά της να χαλαρώσει τους περιορισμούς για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Χώρες μεταξύ των οποίων η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Ολλανδία, το Βέλγιο, το Ελ Σαλβαδόρ, το Ιράν και άλλες υιοθέτετησαν περιορισμούς όσον αφορά τους ταξιδιώτες από τη Βρετανία και τις πτήσεις αντιδρώντας στην ανακοίνωση του Τζόνσον.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024