
My Style Rocks : Ο λαμπερός τελικός και η μεγάλη νικήτρια
Έξι παίκτες διεκδίκησαν το έπαθλο των 30 χιλιάδων ευρώ στον τελικό του My Style Rocks
Μετά από 16 εβδομάδες γεμάτες μόδα και στιλ, το φετινό My Style Rocks ολοκληρώθηκε με μεγάλη νικήτρια την Αρετή Λις.
Λαμπερές εμφανίσεις, ιδιαίτερα concepts, πολλή αγωνία και συγκίνηση επεφύλασσε ο τελικός του My Style Rocks, με 6 άνδρες και γυναίκες να διεκδικούν τον τίτλο.
Οι διαγωνιζόμενοι προσπάθησαν, για τελευταία φορά, να εντυπωσιάσουν κριτές και τηλεθεατές με ένα φαντασμαγορικό σόου και λαμπερές εμφανίσεις ως “Queens & Kings”. Οι έξι φιναλίστ κρίθηκαν με βάση τη βαθμολογία που είχαν συγκεντρώσει όλη την εβδομάδα αλλά και την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.
Η Έρη Λώλη, η Κάτια Φουρτούνη, ο Μηνάς Αηδόνης, ο Σπύρος Νικολαΐδης και η Τζένη Γεωργιάδου προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν κριτές και τηλεθεατές ως “Queens & Kings”, ωστόσο δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν την Αρετή Λις σε βαθμολογία.
Βαθιά συγκινημένη δήλωσε λίγο μετά τη νίκη της η Αρετή Λις, που υποσχέθηκε στο κοινό πολύ όμορφες εικόνες.
Η ψήφος του κοινού ήταν καθοριστική και ανέδειξε τη νικήτρια, η οποία, ανακοινώθηκε live και κέρδισε το στέμμα της Βασίλισσας του στυλ αλλά και το μεγάλο έπαθλο.
Ο Αρετή Λις αποχαιρετά το σόου με το στέμμα και το έπαθλο των 30.000 ευρώ.
https://youtu.be/2ohCuaHCmeQ
- Πώς συνέβη η οικογενειακή τραγωδία με τη φωτιά στη Λήτη – Νεκρός 60χρονος, με εγκαύματα η σύζυγος, θρίλερ με το παιδί
- Σακελλαρίδης: «Η ακρίβεια δεν αντιμετωπίζεται με ευχολόγια, αλλά με σύγκρουση με τα συμφέροντα»
- Η Ουκρανία χτύπησε αμυντική βιομηχανία στη Ρωσία με δύο πυραύλους κρουζ – Η στιγμή των εκρήξεων [βίντεο]
- Ούτε ο Κιάνου Ριβς δεν κατάφερε να τον γλιτώσει: Ο Καρλ Ρινς καταδικάστηκε σε 2,5 χρόνια για απάτη
- Πανεπιστήμια: Το παράδοξο του «πληθωρισμού των βαθμών» – Η χαρτογράφηση των σύγχρονων εκπαιδευτικών ελλειμμάτων
- Το συγκινητικό «αντίο» του Λυκογιάννη στην Μπολόνια (pic)

