
ΠΑΟΚ : Με Βιεϊρίνια δεξί μπακ κόντρα στον Παναθηναϊκό
Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Πορτογάλος, λόγω των απουσιών των Ροντρίγκο και Ουαγκέ – Αναλυτικά οι επιλογές του Πάμπλο Γκαρσία.
Με 4-3-3 και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια ως δεξί μπακ θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (19:30) στην Τούμπα, για την 13η αγωνιστική της Superleague.
Ο Πάμπλο Γκαρσία χρησιμοποιεί τον Πορτογάλο στο δεξί άκρο της άμυνας, λόγω των απουσιών των Ροντρίγκο και Ουαγκέ.
Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Πασχαλάκης, με τους Βιεϊρίνια, Ινγκασον, Μιχαηλίδη και Γιαννούλη στην τετράδα της άμυνας. Στην τριάδα των χαφ θα είναι οι Ελ Καντουρί, Αουγκούστο και Μουργκ, με τους Α. Ζίβκοβιτς και Τζόλη να πλαισιώνουν τον Σβιντέρσκι.
Συνοπτικά η 11άδα του ΠΑΟΚ για το αποψινό ντέρμπι: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ινγκασον, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Αουγκούστο, Μουργκ, Ζ. Ζίβκοβιτς, Τζόλης και Σβιντέρσκι.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση στα social media:
#Starting11 Η αρχική 11άδα της ομάδας μας για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας #PAOKPAO #slgrinterwetten #PreGame #PamePAOKARA pic.twitter.com/A2KvaP1q1R
— PAOK FC (@PAOK_FC) December 20, 2020
- Ρεαλιστικές προοπτικές του «ασυμβίβαστου»
- ΟΗΕ: Ο κόσμος είναι έτοιμος να αναθέσει σε γυναίκα το αξίωμα της Γενικής Γραμματέα, λέει η Μπατσελέτ
- Ιταλία: Η Μελόνι απαντά στον ρώσο παρουσιαστή για την «πιστοποιημένη ηλίθια» και «κακή και άσχημη γυναικούλα»
- Το Περού αναβάλλει για τουλάχιστον μερικούς μήνες την αγορά F-16 από τις ΗΠΑ
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 5 έγκλειστοι νεκροί κατά την εξέγερση σε φυλακή υψίστης ασφαλείας
- Φλόριντα: Νέα εκτέλεση θανατοποινίτη – Είχε σκοτώσει γειτόνισσά του το 1990



