Σόου έδωσε στην κάμερα της NOVA o Πάμπλο Γκαρσία μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Ουρουγουανός αφού τόνισε δακρυσμένος ότι όλοι πολεμούν τον ΠΑΟΚ αλλά αυτός αντέχει, έγινε… Λουτσέσκου αναφέροντας πως για εκείνον δεν μετράει η ήττα από τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το πρόβλημα είναι ότι είναι δύσκολα εδώ. Ξέρεις ότι σε πολεμάνε από παντού. Και πολλοί. Είχαμε πέντε νίκες. Αυτό που χάσαμε δεν το μετράω, γιατί χάσαμε με άλλους τρόπους, και για αυτό ήταν η ομάδα λίγο αγχωμένη. Είναι λογικό. Γιατί εμείς παλεύουμε με νόμιμα όπλα.

Δεν παλεύουμε με άλλα πράγματα. Αυτόν τον ήξεραν σαν ποδοσφαιριστής, τον ξέρω τώρα σαν προπονητής. Ξέρω ότι όλοι μιλάνε, πολύ μιλάνε, μιλάνε, μιλάνε. Αυτό το ήξερα… Αλλά η ομάδα σήμερα είχε χαρακτήρα και καρδιά. Εγω μπορώ να πάω καλά, μπορώ να πάω χάλια, αλλά περπατάω καλά στον δρόμο, με το κεφάλι ψηλά, όχι σαν τις κατσαρίδες».

Κάτι σας έχει ενοχλήσει, κάτι σας έχει πειράξει: «12 χρόνια είμαι εδώ. Το ξέρω καλά. Αλλά είδες τη φωτογραφία του Κούδα, που το τραβάνε εκεί; Δεν πέφτουμε με τίποτα».