Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023
weather-icon 21o
Ο άνθρωπος των εμβολίων

Ο άνθρωπος των εμβολίων

Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Προμηθειών Υγείας

Αν ρωτάτε ποιος είναι ο άνθρωπος στην Ελλάδα πίσω από τα εμβόλια, δεν είναι άλλος από έναν Κύπριο επιστήμονα τον Μάριο Θεμιστοκλέους, ο οποίος είναι Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», είναι γιατρός νευροχειρουργός. Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Προμηθειών Υγείας. Έχει την ευθύνη να συντονίσει όλη την επιχείρηση «Ελευθερία» για τα εμβόλια, που εμπλέκει τόσους διαφορετικούς φορείς και τόσα πολλά υπουργεία.

Και όλα αυτά με την υποστήριξη του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα. Σε αυτή το δύσκολο επίπεδο που περνά η προσπάθεια καταπολέμησης του ιού συμβουλευτικό ρόλο θα παίξει επίσης ο κ. Τσιόδρας.

Και… war room

Δημιουργήθηκε μια «αίθουσα πολέμου» ή «war room» από όπου θα μεταδίδονται πληροφορίες για τον εμβολιασμό. Έτσι θα υπάρχει και τηλεοπτική ενημέρωση κατά τα πρότυπα του Τσιόδρα – Χαρδαλιά με νέα πρόσωπα.

Αυτό του Μάριου Θεμιστοκλέους και της Μαρίας Θεοδωρίδου επικεφαλής της Επιτροπής Εμβολιασμών που θα αναλάβουν και την ευθύνη της ενημέρωσης των πολιτών για τα ζητήματα που αφορούν στην υλοποίηση του εθνικού σχεδίου εμβολιασμού.

Sports in

Μια τρύπα στο νερό

Η Κυβέρνηση θυμήθηκε μέτρα σε ισχύ που δεν τηρούνται, αλλά θα τηρηθούν τώρα. Ντύθηκε και αθλητικός δικαστής. Και έζησαν αυτοί καλά…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023