Ο Νίκος Καρανίκας έδωσε συνέντευξη και είπε πολλά

Αιώνια… πίστη στον Αλέξη Τσίπρα και την έξοδο σε όσους διαφωνούν, εκφράζει ο Νίκος Καρανίκας, πρώην σύμβουλος στο Μαξίμου.

Ο Καρανίκας, ο οποίος έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις με πρόσφατες παραμβάσεις του έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Πατρινόραμα» η οποία προδημοσιεύεται στο site ieidiseis. Εκεί ο πρώην σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα δείχνει την πόρτα της εξόδου σε όσους θέλουν να αμφισβητήσουν τον πρώην πρωθυπουργό.

«Οσοι σύντροφοι και συντρόφισσες έχουν διαφορετική άποψη, καλό είναι να βγαίνουν με μία διακριτικότητα. Γιατί ο λαός, δεν ενδιαφέρεται τι λέει ο δεύτερος και ο τρίτος σε ένα κόμμα, τον ενδιαφέρει τι είναι αυτό που έχουμε συμφωνήσει! Αυτός που εκπροσωπεί το κόμμα μας, είναι ο Πρόεδρος μας Αλέξης Τσίπρας». «Όποιος διαφωνεί μαζί του, στα κομματικά όργανα ας το πει. Όποιος θέλει να τον βρίζει μπορεί να φύγει! Δεν χρειαζόμαστε ανθρώπους που θα βρίζουν ή θα συκοφαντούν τον εκπρόσωπό μας», ξεκαθαρίζει.

Και συνεχίζει όταν ερωτάται για τα περί διαγραφών: «να συκοφαντήσεις δεν επιτρέπεται! Δηλαδή τί θα γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Ένα κόμμα ιδιωτικών στρατηγικών; Και οι έχοντες προσωπική στρατηγική θα συκοφαντούν το συλλογικό όργανο; Λοιπόν, επιμένω και τώρα: Όποιος συκοφαντεί και βρίζει το κόμμα και τον Πρόεδρο, πρέπει να φεύγει από το κόμμα!»

Επιτίθεται με ειρωνία κατά των πρώην συντρόφων του, ειδικά του Παναγιώτη Λαφαζάνη τονίζοντας: «Ο κ. Λαφαζάνης, μέσα στην πτώση του, απολαμβάνει τις φτερούγες της δημοσιότητας, με όρους πολιτικής γελοιότητας» και βάλει κατά της «ομάδας Λαφαζάνη: Λαφαζάνης- Αλαβάνος και Ζωή!» πως «εξυπηρετούν το κυρίαρχο αφήγημα», αναφέρει.
Μιλώντας για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο κι αν είναι δελφίνος στον ΣΥΡΙΖΑ τονίζει: «Οποιος διαφωνεί με την Αριστερά που θέλει να κυβερνήσει, μπορεί να διαφωνεί, δεν έχω πρόβλημα. Αν ευελπιστεί, ότι θα μας πάει στο 2% για να αλλάξει Πρόεδρο, ας το κάνει. Αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος τέτοιος σήμερα» επισημαίνει ο κ. Καρανίκας και προσθέτει πως «δηλαδή, γι’ αυτά που κατηγορούν τον σύντροφο Τσακαλώτο, είναι αστεία πράγματα! Ο σύντροφος Τσακαλώτος έχει μια άλλη άποψη σε κάποια ζητήματα».

Τέλος λέει, «δεν παρακάλεσα εγώ να κατέβω Αθήνα. Κανείς μας δεν παρακαλεί. Προκύψαμε!» τονίζει στο αν θα τον ενδιέφερε η είσοδός του στη Βουλή, για αυτό και καταλήγει: «με διασκεδάζουν, όλοι αυτοί που με βρίζουν!»

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr