Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αντώνης Αλεξανδρίδης: Ευχαρίστησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο Instagram

Αντώνης Αλεξανδρίδης: Ευχαρίστησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο Instagram

Στον τελικό του Big Brother o Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Αλεξανδρίδη.

To Big Brother τελείωσε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος θέλησε να αναφερθεί στο περιστατικό του με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη.

Θυμίζουμε πως ο συγκεκριμένος παίκτης είχε τεθεί εκτός παιχνιδιού μετά τον σάλο που προκλήθηκε με το σχόλιό του περί «βιασμού».

Ο Χάρης Βαρθακούρης προσπάθησε να διακόψει τον Μικρούτσικο αλλά εκείνος είπε: «Θέλω να πω κάτι αλλά δεν θέλω να το σχολιάσετε. Μια αδικία που εγώ νιώθω και είναι απέναντι σε ένα παιδί, το παιδί από την Κρήτη, ο οποίος βλακεία έκανε μεγάλη, δεν το κρίνω εκεί, αλλά τον αδικήσαμε.

Δηλαδή τον διώξαμε από το παιχνίδι, μπορεί καλώς να έγινε αυτό, αλλά δεν τον αφήσαμε ούτε καν να πει μια κουβέντα. Εγώ οφείλω, μιας και τελειώνει, να το μνημονεύσω αυτό το πράγμα και με κόβεις. Αυτή τη φορά το κάνεις συνειδητά, όχι εσύ, οι επάνω! Και εγώ συνειδητά είπα αυτό που είπα γιατί το οφείλω στη συνείδηση μου.

Ήμουν ο πρώτος που είπα ότι καλά κάναμε και το κάναμε, οφείλω όμως επειδή κλείνει ο κύκλος να το ξαναυπογραμμίσω μια τελευταία φορά. Νιώθω εγώ προσωπικά ότι τον έχω αδικήσει, που δεν του έχω βάλει εκατό σκληρά ερωτήματα. Είπα πως δεν ήθελα να κάνουνε καμία παρατήρηση γιατί ξέρω ότι θα πεταχτείτε να με κόψετε. Παλιά σας τέχνη κόσκινο, παλιά μου τέχνη και μένα κόσκινο να μπορώ να πω αυτό έστω και με εμπόδια. Πάμε παρακάτω».

Λίγο αργότερα ο Αντώνης Αλεξανδρίδης τον ευχαρίστησε δημόσια με ένα βίντεο στο Instagram, λέγοντας: «Καλησπέρα! Με αυτό το βίντεο θέλω να ευχαριστήσω αυτόν τον τεράστιο τον Ανδρέα Μικρούτσικο που κατάφερε χθες, αυτό που δεν κατάφερε μια ολόκληρη παραγωγή σε τρεις μήνες. Κύριε Ανδρέα χθες το βράδυ δικαιώθηκα χάρη σε εσάς.

Ένιωθα κι εγώ ότι καθόμουν στον καναπέ μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, να είστε καλά πάντα. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλους τους συμπαίκτες μου. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με στήριξε και με στηρίζει καθημερινά και κλείνοντας να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024