Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρωσία : Στη φυλακή μηχανικός που σκότωσε παιδόφιλο και απελευθέρωσε παιδί

Ρωσία : Στη φυλακή μηχανικός που σκότωσε παιδόφιλο και απελευθέρωσε παιδί

Ο Βλαντιμίρ Ζανκίν σκότωσε στο ξύλο τον Βλαντιμίρ Ζάιτσεφ, σεσημασμένο παιδόφιλο που είχε εκτίσει χρόνια στη φυλακή όταν αντιλήφθηκε ότι ένα 14χρονο αγόρι βρίσκεται στο σπίτι του

Σε αναβρασμό βρίσκεται η κοινή γνώμη στη Ρωσία μετά από την απόφαση δικαστηρίου οδηγηθεί στη φυλακή 34χρονος μηχανικός, ο οποίος απελευθέρωσε 14χρονο παιδί από το σπίτι παιδόφιλου και σκότωσε τον ίδιο στο ξύλο.

«Είχα την επιλογή να κάνω τα στραβά μάτια ή να σώσω τα παιδιά. Σίγουρα κάθε άνθρωπος θα έκανε το ίδιο στη θέση μου» δήλωσε ο καταδικασθείς μηχανικός.

Ο Βλαντιμίρ Ζανκίν σκότωσε στο ξύλο τον Βλαντιμίρ Ζάιτσεφ, σεσημασμένο παιδόφιλο που είχε εκτίσει χρόνια στη φυλακή όταν αντιλήφθηκε ότι ένα 14χρονο αγόρι βρίσκεται στο σπίτι του και πως ο παιδόφιλος ετοιμάζεται να ικανοποιήσει τη διαστροφή του.

Με ένα σιδερένιο ρόπαλο έσπασε την πόρτα και εισέβαλε στο σπίτι όπου απελευθέρωσε το αγοράκι και στη συνέχεια σκότωσε στο ξύλο τον Ζάιτσεφ.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Όπως προκύπτει από μαρτυρίες, δυο αγόρια, ηλικίας 10 και 14 ετών, είχαν παρασυρθεί στο σπίτι του Ζαΐτσεφ στην πόλη Ούφα, με τον 54χρονο παιδόφιλο να τα «ποτίζει» με αλκοόλ ζητώντας τους να γδυθούν, αλλιώς θα τα σκότωνε.

Το νεότερο αγόρι κατάφερε και διέφυγε από το διαμέρισμα και ζήτησε βοήθεια από τον Σακίν που έτυχε εκείνη τη στιγμή να περνάει από το σημείο.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024