
Βόλος : Ιδιοκτήτης μπαρ άνοιξε το μαγαζί και σέρβιρε σε πελάτες
Πρόστιμα 300 ευρώ επιβλήθηκαν και στους δύο πελάτες για άσκοπη μετακίνηση
Ένας 54χρονος ιδιοκτήτης καφέ-μπαρ στον Βόλο συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, καθώς λειτουργούσε το κατάστημά του και μέσα εντοπίστηκαν και πελάτες.
Η σύλληψή του έγινε στο κατάστημα, στο οποίο εντοπίστηκαν δύο πελάτες, στους οποίους ο 54χρονος είχε προσφέρει αλκοόλ.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ethessalia.gr, σε βάρος του ιδιοκτήτη επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ συνελήφθη για παράβαση της απόφασης για την πρόληψη ασθενειών.
Πρόστιμα 300 ευρώ επιβλήθηκαν και στους δύο πελάτες για άσκοπη μετακίνηση.
25 πρόστιμα στη Μαγνησία
Συνολικά χθες βεβαιώθηκαν 25 πρόστιμα στη Μαγνησία.
Ειδικότερα, πρόστιμα επιβλήθηκαν σε έναν πεζό και έναν οδηγό για μη χρήση μάσκας, σε 12 πεζούς και έξι οδηγούς για άσκοπη μετακίνηση, σε τρεις οδηγούς για υπεράριθμους επιβάτες εντός του οχήματος και σε έναν οδηγό για παραβίαση του ωραρίου μετακίνησης μετά τις 10 το βράδυ.
- Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ από 6 μέχρι 10 Iουλίου
- Το μισθολογικό χάσμα «κοστίζει» από τον πρώτο μισθό μέχρι την σύνταξη – 16% χαμηλότερες αποδοχές για τις γυναίκες
- Ο Snoopy της «Ελπίδας»: Το κουτάβι που πετάχτηκε στον Σχοινιά ονειρεύεται το παντοτινό του σπίτι
- Ο Γιώργος Αρβανίτης ξανά πίσω από την κάμερα: «Μέχρις ότου τα μάτια μου αντέχουνε και τα πόδια μου βαστάνε»
- Ελλάδα – Πορτογαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Βενεζουέλα: Ξεκίνησαν να αποχωρούν οι διασώστες – Κοντά στους 3.000 οι νεκροί από τους σεισμούς



