Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιχθύς : Ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια που θα συναντήσεις ποτέ

Ιχθύς : Ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια που θα συναντήσεις ποτέ

Ο ρομαντισμός του είναι τελείως πηγαίος και εκδηλώνεται επί μονίμου βάσεως

Ο Ιχθύς είναι ένα αρκετά ευαίσθητο ζώδιο και αυτό πολλές φορές φαίνεται από το ότι συγκινείται εύκολα, είναι συχνά διατεθειμένος να δείξει συναισθήματα κλπ.

Ιχθύς και σχέσεις

Το γλυκό και συναισθηματικό ψαράκι έχει τον τρόπο να ξεγλιστράει εύκολα και φυσικά, μπορεί να κατακτά τους στόχους του με μεγάλη ευελιξία.

Είναι έτοιμος για σχέση όταν βλέπεις ότι σου στέλνει μηνύματα και διεκδικεί συνέχεια το να είστε μαζί και να περνάτε όμορφα.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να τον ξαφνιάσεις, να τον εκπλήξεις, να τον κάνεις να σου ανοιχτεί συναισθηματικά, χωρίς όμως να τον βάλεις σε διλήμματα προκειμένου να αποφασίσει αν θέλει σχέση άμεσα ή όχι.

Θα πρέπει με τον τρόπο σου να του δώσεις να καταλάβει ότι εσύ μπορείς, εφόσον το αποφασίσεις, να τον κάνεις να καταλάβει και ότι κοντά σου μπορεί να νιώσει σιγουριά, ασφάλεια και πως μαζί μπορείτε να ζήσετε ένα πολύ ερωτικό ρομάντζο!

Επειδή είναι πολύ ευαίσθητος άνθρωπος, έχει την τάση να θέλει επιβεβαίωση συχνά από εσένα και αυτό ενδεχομένως να σε κουράσει αρκετά. Οφείλεις κι εσύ να αποδεχτείς ότι έτσι είναι ο ίδιος και έτσι να προχωρήσεις παρακάτω μαζί του.

Μην κάνεις την οποιαδήποτε προσπάθεια να τον αλλάξεις, γιατί να ξέρεις αυτό θα τον ξενερώσει και θα τον κάνει να μη σου μιλάει καν και να απομακρυνθεί. Γενικότερα έχει στο μυαλό του μεγάλα σχέδια για εσάς τους δύο και αυτά προσπαθεί να κάνει στην πράξη.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024