Στο τελευταίο επεισόδιο του The Bachelor, πραγματοποιήθηκε ακόμη μια επεισοδιακή τελετή των ρόδων και μια κοπέλα έπρεπε να δει την πόρτα της εξόδου, λίγο πριν τον τελικό που θα αποκαλύψει ποια θα καταφέρει να κλέψει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκος.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος μοίρασε τα τριαντάφυλλά του και ανακοίνωσε το κορίτσι το οποίο τελικά αποχωρεί και δεν κατάφερε να γίνει η σύντροφος που ονειρεύεται.

Ο λόγος για την Ραφαέλα, η οποία δεν έλαβε το κόκκινο τριαντάφυλλο και έπρεπε να αποχωρήσει από τη βίλα του The Bachelor.

Ο περιζήτητος εργένης μόλις ανακοίνωσε πως η Ραφαέλα είναι αυτή που αποχωρεί, στη συνέχεια την πήρε από το χέρι και την πήγε μακριά από τις άλλες κοπέλες για να μιλήσουν και να την χαιρετήσει.

Μάλιστα, η Ραφαέλα δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

Λίγη ώρα μετά την προβολή της τηλεοπτικής αποχώρησης της Ραφαέλας, ο Παναγιώτης Βασιλάκος την αποχαιρέτησε με δύο φωτογραφίες και ένα τρυφερό μήνυμα στο Instagram.

«Ραφαέλα είσαι ένας Άγγελος ,έχεις μια υπέροχη ψυχή ! Σου εύχομαι να πραγματοποιήσεις κάθε σου όνειρο !! Για εμένα θα είσαι πάντα το τριαντάφυλλο της πρώτης εντύπωσης …».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε στο Instagram o Παναγιώτης Βασιλάκος: