Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
GNTM 3 : Έτσι συμπεριφέρθηκαν στη μοναδική κοπέλα οι άντρες του σπιτιού - Βίντεο

GNTM 3 : Έτσι συμπεριφέρθηκαν στη μοναδική κοπέλα οι άντρες του σπιτιού – Βίντεο

Βρισκόταν στο ίδιο σπίτι με άντρες, οι οποίοι προσπαθούσαν συχνά να την κάνουν να νιώσει άνετα, ασχέτως αν η ίδια παρέμενε αρκετά σιωπηλή

H Παρασκευή Κερασιώτη είναι η μοναδική κοπέλα του φετινού GNTM που κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό και να φτάσει πολύ υψηλά, στη δεύτερη θέση.

Βρισκόταν στο ίδιο σπίτι με άντρες, οι οποίοι προσπαθούσαν συχνά να την κάνουν να νιώσει άνετα, ασχέτως αν η ίδια παρέμενε αρκετά σιωπηλή.

Το πρωί της Πέμπτης, η Παρασκευή βρέθηκε καλεσμένη στη «Φωλιά των Κού- Κου» και έπειτα από ερώτηση της Κατερίνας Καραβάτου αποκάλυψε ποια ήταν η συμπεριφορά των τεσσάρων αγοριών και δεν παρέλειψε να πει ότι ο Ηρακλής έδειχνε να πιστεύει σε εκείνη περισσότερο από όλους.

«Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά. Δε μπορώ να πω ότι δε με πρόσεχαν, με πρόσεχαν πολύ και οι τέσσερις αλλά εγώ ήμουν λίγο πιο κλειστή σαν χαρακτήρας γιατί ήμουν πολύ πιο συγκεντρωμένη στο στόχο μου».

«O Hρακλής είναι ένα από τα άτομα που με βοήθησαν πάρα πολύ. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Πίστευε σε μένα πιο πολύ κι από ότι πίστευα εγώ στον εαυτό μου…. με ενθάρρυνε πάρα πολύ και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό» είπε χαρακτηριστικά η Παρασκευή Κερασιώτη.

Βίντεο

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024