
Ιράν : Την ικανοποίησή του για την αποχώρηση του «τρομοκράτη» Τραμπ εξέφρασε ο πρόεδρος Ροχανί
«Δεν είμαστε περιχαρείς για την άφιξη του κ. Μπάιντεν, αλλά είμαστε χαρούμενοι που φεύγει ο Τραμπ» σημείωσε ο Ροχανί σε ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο
Χαρούμενος δήλωσε σήμερα ο ιρανός πρόεδρος, Χασάν Ροχανί, που ο Ντόναλντ Τραμπ αποχωρεί από την εξουσία, χαρακτηρίζοντάς τον «τον πιο άνομο πρόεδρο των ΗΠΑ» και «τρομοκράτη».
«Δεν είμαστε περιχαρείς για την άφιξη του κ. Μπάιντεν, αλλά είμαστε χαρούμενοι που φεύγει ο Τραμπ» σημείωσε ο Ροχανί σε ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο, που μεταδόθηκε από την τηλεόραση.
Εξάλλου, σήμερα ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, ο αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, αναμένεται να εκτελέσει το πρώτο δημόσιο καθήκον του μετά την κυκλοφορία φημών για επιδείνωση της υγείας του, σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης, ο Χαμενεΐ θα συναντηθεί με διοργανωτές των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν για την πρώτη επέτειο από το θάνατο του ιρανού στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί από επίθεση αμερικανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους στο Ιράκ.
(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)
- Ινδονησία: Πέντε επιζώντες ναυαγίου διασώθηκαν ύστερα από αρκετά 24ωρα στη θάλασσα
- Φωτιά στα Σελίνια Σαλαμίνας – Μήνυμα από το 112 στους κατοίκους, «παραμείνετε σε ετοιμότητα»
- Ποια ήταν η πρώτη ανάμνηση του Νίκου Ανδρουλάκη από αγώνα Μουντιάλ;
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης εμφανίστηκε ως κομματάρχης παλαιού τύπου, γράφει εκθέσεις ιδεών
- Τσουκαλάς: Ο Μητσοτάκης λειτουργεί ως ο μεγάλος εκμαυλιστής που εκπαιδεύει τη χώρα στην ανοχή στη διαφθορά
- Το σπουδαίο μήνυμα του Μέσι: «Ό,τι κι αν συμβεί στον τελικό, η ομάδα αυτή έχει γράψει ιστορία»





