
Ιράν : Την ικανοποίησή του για την αποχώρηση του «τρομοκράτη» Τραμπ εξέφρασε ο πρόεδρος Ροχανί
«Δεν είμαστε περιχαρείς για την άφιξη του κ. Μπάιντεν, αλλά είμαστε χαρούμενοι που φεύγει ο Τραμπ» σημείωσε ο Ροχανί σε ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο
Χαρούμενος δήλωσε σήμερα ο ιρανός πρόεδρος, Χασάν Ροχανί, που ο Ντόναλντ Τραμπ αποχωρεί από την εξουσία, χαρακτηρίζοντάς τον «τον πιο άνομο πρόεδρο των ΗΠΑ» και «τρομοκράτη».
«Δεν είμαστε περιχαρείς για την άφιξη του κ. Μπάιντεν, αλλά είμαστε χαρούμενοι που φεύγει ο Τραμπ» σημείωσε ο Ροχανί σε ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο, που μεταδόθηκε από την τηλεόραση.
Εξάλλου, σήμερα ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, ο αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, αναμένεται να εκτελέσει το πρώτο δημόσιο καθήκον του μετά την κυκλοφορία φημών για επιδείνωση της υγείας του, σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης, ο Χαμενεΐ θα συναντηθεί με διοργανωτές των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν για την πρώτη επέτειο από το θάνατο του ιρανού στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί από επίθεση αμερικανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους στο Ιράκ.
(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)
- Η επιστροφή του νυφικού ταγέρ – H Ντούα Λίπα αντέγραψε τη Μπιάνκα Τζάγκερ με ανδρόγυνο στυλ
- Αμαζόνιος: «Ψηφιακή αποικιοκρατία» – Πώς το ίντερνετ επηρεάζει τη ζωή των αυτόχθονων πληθυσμών
- Ένα «ουράνιο τόξο» για την Βραζιλία – «Καλό σημάδι ενόψει Μουντιάλ» λένε οι Βραζιλιάνοι
- Email gate: Αλληλοκατηγορίες και μετάθεση ευθυνών στη δίκη για τη διακίνηση των προσωπικών δεδομένων των αποδήμων
- Η Under Armour μας συστήνει την πιο ολοκληρωμένη σειρά running για κάθε χιλιόμετρο
- Άλιμος: 15χρονος τραυμάτισε ηλικιωμένη αρπάζοντας με τη βία αλυσίδα λαιμού και την τσάντα της με χρήματα




