Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τη διαρροή της κατάθεσης Σιαμπάνη στο κανάλι του Σαββίδη

Ο εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τη διαρροή της κατάθεσης Σιαμπάνη στο κανάλι του Σαββίδη

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος παρήγγειλε τη διενέργεια νέας προκαταρκτικής εξέτασης για τη διαρροή των όσων είπε στην αστυνομία ο Μάριος Σιαμπάνης και τα οποία μεταδόθηκαν από το κανάλι του Σαββίδη πριν ολοκληρωθεί η κατάθεση.

Η σκοτεινή υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας του Μάριου Σιαμπάνη, σύμφωνα με όσα ο ίδιος ο Έλληνας τερματοφύλακας του Άρη κατέθεσε στις Αρχές, έχει συγκλονίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και αλυσιδωτές.

Ένα από τα πολύ σοβαρά ζητήματα που υπήρξαν τα τελευταία 24ωρα έχει να κάνει με τη διαρροή της κατάθεσης του Σιαμπάνη στην αστυνομία πριν καλά – καλά ολοκληρώσει τα λεγίομενά του ο τερματοφύλακας του Άρη. Και αφορά τα όσα ειπώθηκαν στο OPEN TV του Ιβάν Σαββίδη, το οποίο και μετέφερε κομμάτια της κατέθεσης του Έλληνα τερματοφύλακα ενόσω εκείνος μιλούσε στην αστυνομία.

Ο Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του αναρωτήθηκε πως γίνεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο και ο εισαγγελέας διέταξε νέα προκαταρκτική εξέταση με την οποία ζητάει να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της «παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου».

Συγκεκριμένα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος σήμερα παρήγγειλε τη διενέργεια νέας προκαταρκτικής εξέτασης για τη διαρροή των όσων είπε στην αστυνομία ο τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων» Μάριος Σιαμπάνης, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Αφορμή αποτέλεσε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός που κατήγγειλε την απευθείας αναμετάδοση της κατάθεσης σε αθλητική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, που ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας ζητεί να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της «παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου». Η έρευνα ανατέθηκε στην εισαγγελέα Κυριακή Κλιάμπα η οποία καλείται να διαπιστώσει αν υπήρξε διαρροή κι αν αυτά που μεταδόθηκαν στην εκπομπή είναι πραγματικά όσα κατέθεσε ο Μ. Σιαμπάνης, στο τμήμα Αθλητικής Βίας.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024