
e-οδηγός για το Κτηματολόγιο
Ολες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες προκειμένου να διευκολυνθούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων και οι επαγγελματίες - Από τον Μάιο η εφαρμογή των νέων προστίμων
Ο κοροναϊός στάθηκε η αφορμή να μπλοκάρουν πολλές… παραδοσιακές συναλλαγές με το Κτηματολόγιο. Κι αυτό επειδή τόσο στα κτηματολογικά γραφεία όσο και στα γραφεία κτηματογράφησης για λόγους προστασίας η αυτοπρόσωπη παρουσία επιτρέπεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.
Ετσι, δεν είναι λίγοι οι ιδιοκτήτες – συνήθως μεγαλύτερης ηλικίας – που δεν τα πάνε καλά με την τεχνολογία και οι οποίοι αισθάνονται ανησυχία για να προλάβουν τις προθεσμίες αλλά και για να εκδώσουν κάποιο απαραίτητο για την κτηματογράφηση έγγραφο.
«ΤΑ ΝΕΑ», σε μια προσπάθεια να διευκολυνθούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων και οι επαγγελματίες (δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, μηχανικοί και δικαστικοί επιμελητές), παρουσιάζουν έναν ηλεκτρονικό οδηγό επιβίωσης στο Κτηματολόγιο την περίοδο της καραντίνας, καθώς και το νέο τοπίο που διαμορφώνεται με τη θέσπιση των νέων προστίμων.
-Ποιες δυνατότητες έχουν οι ιδιοκτήτες και οι επαγγελματίες που επιθυμούν να εκδώσουν ηλεκτρονικά πιστοποιητικά
-Πώς μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις πράξεις οι συμβολαιογράφοι και οι δικηγόροι τις εγγραπτέες πράξεις καθώς και τις σχετικές δικαστικές αποφάσεις
- Πού θα πάτε το τριήμερο; Ό,τι κι αν διαλέξετε, η νέα σας βαλίτσα βρίσκεται στα καταστήματα ΑΒ!
- Τασούλας: Τιμάμε τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων – Σημάδεψε ανεξίτηλα τον Ελληνισμό
- Λυών – Μπαρτσελόνα: Ο τελικός του UEFA Champions League Γυναικών στο MEGA News
- Στέλιος Ρόκκος: Παντρεύεται η 26χρονη κόρη του τραγουδιστή – Η μυθική πρόταση γάμου
- Φάμελλος: Καθοριστικός ο ρόλος του Τσίπρα – Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετάσχει σε ενωτικό ψηφοδέλτιο στις επόμενες εκλογές
- Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Δήμου Αρταίων





