Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την Τότεναμ και τον Ζοζέ Μουρίνιο ο Γιούργκεν Κλοπ.
Ο κόουτς της Λίβερπουλ αποθέωσε τον Πορτογάλο τεχνικό για τα όσα έχει καταφέρει στα «σπιρούνια», υπογραμμίζοντας πως έχει μετατρέψει την ομάδα σε μια… μηχανή νικών.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κλοπ ενόψει της αυριανής (16/12) μεγάλης συνάντησης των δυο συλλόγων:
«Δεν με εκπλήσσει αυτό που έχει κάνει ο Μουρίνιο στην Τότεναμ. Είναι εντυπωσιακό αυτό που έχει κάνει και η ομάδα του με τον τρόπο που αγωνίζεται τη φετινή σεζόν έχει γίνει μια… μηχανή που παίρνει νίκες. Έτσι ακριβώς είναι.
Ακόμα κι αν εμείς καταφέρουμε να περιορίσουμε τον Κέιν και τον Σον υπάρχουν τόσοι άλλοι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές όπως ο Μπέργκβαϊν ή ο Ντομπελέ. Επίσης οι Λο Σέλσο, Σισοκό και Χόιμπιεργκ δουλεύουμε τρομερά στον άξονα».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ακούστηκαν στη Λεωφόρο, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-0 για τα πλέι οφ της Super League – Δείτε βίντεο.
Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα 2-0 τον Παναθηναϊκό στο ιστορικό τελευταίο ντέρμπι «αιωνίων» στο γήπεδο της Λεωφόρου και έμεινε ζωντανός στη μάχη του τίτλου.