
Επέστρεψε στις νίκες η Ντόρτμουντ (1-2)
Η Ντόρτμουντ επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Βέρντερ Βρέμης για την 12η αγωνιστική της Bundesliga, επέστρεψε στις νίκες μετά από 3 ματς και επέστρεψε στην τετράδα, έχοντας ματς περισσότερο.
Η Ντόρτμουντ επέστρεψε στις νίκες στο ντεμπούτο του Τέρζιτς στον πάγκο της, επικρατώντας με 2-1 εκτός έδρας της Βέρντερ Βρέμης για την 12η αγωνιστική της Bundesliga και έφτασε τους 22 βαθμούς.
Οι Βεστφαλοί ξεκίνησαν καλύτερα στο ματς και προηγήθηκαν με τον Γκερέιρο στο 12′, όμως η Βέρντερ αντέδρασε άμεσα και έφερε το ματς στα ίσα με τον Μόουχαλντ στο 28′ (1-1). Η Ντόρτμουντ έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα στο 41′ αλλά ο Παβλένκα έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Ακάντζι.
Η Μπορούσια ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο μέρος και βρήκε δίχτυα στο 58′ με τον Σάντσο αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τη λύση και έκαναν την ανατροπή με εύστοχο πέναλτι του Ρόις στο 79′ για το τελικό 1-2.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:
Στουτγκάρδη – Ουνιόν Βερολίνου 2-2
Χέρτα Βερολίνου – Μάιντζ 0-0
- Άρης – ΟΦΗ 3-1: Νικητής ξανά, με ηγέτη τον Κουαμέ!
- LIVE: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
- LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός
- Διαδοχικοί θάνατοι στις φυλακές Αγ. Στεφάνου: Υπερπληθώρα κρατουμένων και ερωτηματικά για την υγειονομική κάλυψη
- ΗΠΑ: Το ταπεινό μπουρίτο των… 2,3 εκατομμυρίων δολαρίων – Το success story ενός νεαρού ζευγαριού
- Ντούα Λίπα: Αγωγή μαμούθ 15 εκατομμυρίων στη Samsung – «Δεν είμαι προς πώληση»



