Ο Λουίτζι Ντατόμε αποχώρησε από τη Φενερμπαχτσέ το καλοκαίρι που μας πέρασε και έπειτα από πέντε χρόνια στην Τουρκία, πήρε το αεροπλάνο για Ιταλία και συγκεκριμένα την Αρμάνι Μιλάνο.
Ο έμπειρος μπασκετμπολίστας, επιστρέφει στο γήπεδο όπου αγαπήθηκε όσο λίγοι, και αντιμετωπίζει την πρώην του ομάδα για την 14η αγωνιστική της Euroleague.
Ο ίδιος αναφέρθηκε σε αυτό και παραδέχθηκε πως επιστρέφει στο μέρος που αποκαλεί σπίτι του. Αναλυτικά, είπε: «Επιστρέφω σε ένα μέρος που αποκαλούσα σπίτι για πέντε υπέροχα χρόνια.
Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν επιτρέπεται να είναι φίλαθλοι στο γήπεδο, δυστυχώς, αλλά ίσως αυτό θα με διευκολύνει να επικεντρωθώ στο παιχνίδι και στη δύσκολη δουλειά που έχουμε να κάνουμε εναντίον της Φενέρμπαχτσε. Για εμάς είναι πραγματικά σημαντικό να ξεκινήσουμε από τα καλά πράγματα που κάναμε τελευταία»
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.