Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεμέδο : Να αφήσουμε στο Europa League μια καλύτερη εικόνα απ’ αυτήν του Champions League

Σεμέδο : Να αφήσουμε στο Europa League μια καλύτερη εικόνα απ’ αυτήν του Champions League

Ο Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε για την πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League, αλλά και για τη νέα πρόκληση που έρχεται τώρα με τη συμμετοχή στους «32» του Europa League

Συνέντευξη στην O’ Jogo παραχώρησε ο Ρούμπεν Σεμέδο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εικόνα του Ολυμπιακού στο Champions League, αλλά και στο τι προσδοκά από τη συμμετοχή της ομάδας στο Europa League.

Ο πορτογάλος αμυντικός μίλησε επίσης για το παιχνίδι με την Πόρτο, αλλά και για το ενδεχόμενο να παίξει ξανά κόντρα σε ομάδα της πατρίδας του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αν ήσουν δημοσιογράφος, ποιον θα επέλεγες για καλύτερο παίκτη;

«Είναι δύσκολο να απαντήσω ύστερα από μια ήττα, όπου είχαμε την προσδοκία να κερδίσουμε το ματς. Όμως, γενικά, η Πόρτο τα πήγε πολύ καλά».

Είδες κάποιον να ξεχωρίζει;

«Ο Οτάβιο έκανε καλό παιχνίδι, αλλά μου κόστισε προσωπικά. Δεν πετύχαμε το γκολ και πρέπει να δουλέψουμε για να είμαστε καλύτεροι».

Στο Europa League μπορεί να είσαι αντίπαλος της Μπράγκα ή της Μπενφίκα. Θα ήθελες να αντιμετωπίσεις μία από αυτές τις δύο ομάδες;

«Είναι πάντα καλό το να επιστρέφω στην Πορτογαλία, ακόμη κι αν πρόκειται να αντιμετωπίσω μια ομάδα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση ή για να παίξω στην Εθνική ομάδα. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε».

Τι μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός στο Europa League;

«Μπορούμε να αφήσουμε μια καλύτερη εικόνα απ’ αυτήν που είχαμε στο Champions League».

Ήταν αποτυχία η πορεία στο Champions League;

«Περιμέναμε πολύ περισσότερα, τόσο για τα όσα κάναμε πέρσι στην Ευρώπη όσο και επειδή ο όμιλος μάς ταίριαζε. Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν σε υψηλότερο επίπεδο για να συγκριθεί με τις άλλες ομάδες του ομίλου, είχαμε δύο αντιπάλους όπως οι Πόρτο και Μαρσέιγ, με τις οποίες έπρεπε να παλέψουμε για την πρόκριση, αλλά δεν ήταν δυνατόν. Οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά και η Πόρτο έχει πολλή πείρα σε αυτήν τη διοργάνωση. Δεν έκανε τα λάθη που κάναμε εμείς. Τα μαθήματα που πήραμε απ’ αυτόν τον όμιλο είναι αρνητικά, πρέπει να βελτιωθούμε στο Europa League».

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024