
Πάει για το «μπαμ» με Οζιλ η Φενέρ
O Μεσούτ Οζίλ δεν υπολογίζεται στην Άρσεναλ και είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε.
Στην Τουρκία προκειμένου να φορέσει τη φανέλα της Φενέρμπαχτσέ, είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει τον Ιανουάριο ο Μεσούτ Οζίλ, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Γερμανίας Bild. O Οζίλ δεν έχει παίξει επίσημο παιχνίδι από τις 7 Μαρτίου (1-0 εναντίον της Γουέστ Χαμ) και δεν είναι καν εγγεγραμμένος στις λίστες παικτών της Αρσεναλ για την Premier και το Europa League.
Κι όμως ο Γερμανός μέσος εξακολουθεί να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της αγγλικής ομάδας, με ετήσιες αποδοχές σχεδόν 20 εκατομμύρια χάρη σε μια ανανέωση που υπέγραψε το 2018. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Αρσεναλ ενδιαφέρεται να απαλλαγεί από έναν παίκτη που δεν αγωνίζεται και για τον οποίο πληρώνει μια πραγματική περιουσία.
Το πρόβλημα είναι ότι πολλές ομάδες ενδιαφέρονται, αλλά καμμία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον τεράστιο μισθό του και θα πρέπει εκείνος να αποδεχτεί μείωση για να διευκολύνει τη μεταγραφή.
Η Bild επισημαίνει ότι η Φενερμπαχτσέ θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει άμεσα ή σε περίπτωση που δεν το καταφέρει θα επιχειρήσει να τον ντύσει με τη φανέλα της το καλοκαίρι, όταν τελειώνει το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα.
- ΗΠΑ – Κίνα: Μια σύγκρουση για την Ταϊβάν θα μπορούσε να οδηγήσει σε πυρηνική κλιμάκωση, σύμφωνα με μελέτη
- H Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ καθηλώνει πύραυλο της SpaceX μετά από «ατύχημα»
- Πάνω από 1.000 τα ύποπτα κρούσματα Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό, η Ουγκάντα κλείνει τα σύνορα
- Αμερικανική επίθεση στην πόλη – λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν
- Η Βολιβία ανοίγει τον δρόμο για την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων στους δρόμους
- Σύλληψη και αυτόφωρο για μέλος του Ρουβίκωνα λίγες μέρες πριν την δίκη του

