
13033 : Τι μήνυμα στέλνουμε για μανικιούρ – πεντικιούρ
Οι ΚΑΔ στους οποίους θα επιτραπεί η λειτουργία από αύριο θα γίνουν γνωστοί εντός της ημέρας από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων
Το άνοιγμα των κέντρων περιποίησης νυχιών, στο πλαίσιο της άρσης των μέτρων για τον κοροναϊό, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.
Εξηγώντας τους λόγους που οδήγησαν την κυβέρνηση σε αυτή την απόφαση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε πως τα φαινόμενα μαύρης εργασίας και καταστρατήγησης των μέτρων στον χώρο είναι εκτεταμένα, όπως φάνηκε το Σαββατοκύριακο από τα social media.
Άρα, τόνισε, είναι προτιμότερο να λειτουργήσουν με κανόνες και υγειονομικά πρωτόκολλα, παρά ανεξέλεγκτα κατ΄οίκον.
Τι μήνυμα στέλνουμε για μανικιούρ – πεντικιούρ
Οι ΚΑΔ στους οποίους θα επιτραπεί η λειτουργία από αύριο θα γίνουν γνωστοί εντός της ημέρας από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Για να μπορέσουν οι πολίτες να μεταβούν για τις υπηρεσίες αυτές, θα πρέπει να στείλουν SMS στο 13033 ή να φέρουν τη σχετική βεβαίωση κυκλοφορίας.
Ο κωδικός που πρέπει να στείλουν οι ενδιαφερόμενοι στο 13033 είναι το 2: μετακίνηση, δηλαδή, σε εν λειτουργία κατάστημα.
- Τριάντα αλιείς και υλοτόμοι δολοφονήθηκαν στη Νιγηρία από τρομοκράτες της Μπόκο Χαράμ
- Υποχώρηση των ΗΠΑ: Αφαιρέθηκε η Φρανσέσκα Αλμπανέζε από τον κατάλογο των κυρώσεων
- Μετά τους Τραμπ και Πούτιν, σειρά για τον Σι έχει η επίσκεψη στον Κιμ Γιονγκ Ούν
- Εκλογές Περού: Η υποψήφια της ακροδεξιάς Φουτζιμόρι έχει προβάδισμα 4% ενόψει β΄ γύρου
- Ασφαλείς οι πτήσεις στην Ελλάδα – Δεν αναμένονται ελλείψεις καυσίμων
- Προσεκτική η Κάγια Κάλας εναντίον του Μπεν – Γκβιρ – Πολύ έντονη κριτική στην Κάλας από Ισπανίδα ευρωβουλευτή


