
Μάντζιος : «Αφιερώνουμε τη νίκη στον υπέροχο κόσμο μας»
Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στην επικράτηση στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης και τη χάρισε στους οπαδούς της ομάδας του.
Ο Άκης Μάντζιος πανηγύρισε έξαλλα μαζί με τους παίκτες του τη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Έλληνας τεχνικός την αφιέρωσε στους οπαδούς του Άρη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:
Για το παιχνίδι: «Εγινε ένα κλασικό ντέρμπι. Το παιχνίδι πήγε στις προσωπικές μονομαχίες. Είχαμε δοκάρι, πετύχαμε γκολ και δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο. θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και αφιερώνουμε τη νίκη στον υπέροχο κόσμο μας. Είναι δίπλα μας αλλά δεν ήταν απόψε μαζί μας εδώ».
Για τους έντονους πανηγυρισμούς: «Ηταν κάτι αυθόρμητο. Μακάρι να έχουμε κσι άλλες τέτοιες σημαντικές στιγμές. Μας αρέσει να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία αλλά έχει δρόμο το πρωτάθλημα».
- Ο Ζάκερμπεργκ δημιουργεί τον ψηφιακό κλώνο του – Και θα τον στέλνει στη δουλειά
- Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν μονοκατοικία και πέρασαν εκεί το Πάσχα – Δύο συλλήψεις
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Στα «κάρβουνα» η κυβέρνηση μετά την ανάπαυλα του Πάσχα – Σκάνδαλα, ενεργειακή κρίση και αστάθεια
- Τροχαίο ατύχημα με έναν σοβαρά τραυματία στο Μενίδι
- ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές: Δεν είναι σκάνδαλα ενός απρόσωπου βαθέος κράτους αλλά του προσωπικού κράτους Μητσοτάκη


