Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χατζηγιοβάνης : «Δικαίωση η νίκη με ΑΕΚ, ανυπομονώ να παίξω στη Λεωφόρο»

Χατζηγιοβάνης : «Δικαίωση η νίκη με ΑΕΚ, ανυπομονώ να παίξω στη Λεωφόρο»

Ο άσος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ αλλά και στην επιστροφή της ομάδας στη Λεωφόρο…

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Σάββατο (12/08) τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Superleague. Οι «πράσινοι» επιστρέφουν στη Λεωφόρο και ο Τάσος Χατζηγιοβάννης σχολίασε αυτό το γεγονός αλλά και τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική.

Αναλυτικά, είπε στα κανάλια της Nova:

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Η νίκη επί της ΑΕΚ αποτελεί μια δικαίωση για τις προσπάθειες που κάνουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα έτσι ώστε η ομάδα μας να μπει στα πλέι οφ, να τερματίσει στην 4η ή και την 3η θέση της τελικής κατάταξης προκειμένου να πάρει μέρος στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά συνεχίζοντας με αυτούς τους ρυθμούς να διεκδικήσει – γιατί όχι;- και το κύπελλο Ελλάδος».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού ως τώρα: «Αυτή η νίκη στο ντέρμπι μας βοηθάει ψυχολογικά καθώς είναι αλήθεια πως μας είχε πάρει από κάτω με τα συνεχή άσχημα αποτελέσματα. Κι όμως δεν ήταν τόσο κακή η εικόνα μας! Έπρεπε να κερδίσουμε τον Άρη. Μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό, στο Φάληρο, όπου με την απόδοσή μας στο 2ο ημίχρονο ήμασταν σε θέση να κάνουμε και την ολική ανατροπή. Εγώ πιστεύω στην ομάδα…

Αρκεί να το πιστέψουν όλοι οι παίκτες και κυρίως αυτοί που ήρθαν φέτος. Δείτε τι βαθμούς χάσαμε ως τώρα. Στα τελευταία λεπτά χάσαμε τις νίκες με Βόλο, Λάρισα ενώ δεν έπρεπε να χάσουμε από τον Ατρόμητο! Όλα αυτά στα τελευταία λεπτά..

Εάν είχαμε αυτούς τους πόντους τώρα θα ήμασταν στην 3η θέση πάνω από την ΑΕΚ. Αυτό που σκεφτόμαστε είναι να γινόμαστε συνεχώς όλο και πιο καλοί, πιο συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και πιο… ομάδα! Να παίζουμε σαν ομάδα και να σκεφτόμαστε έτσι. Ο ερχομός του Βιγιαφάνιες μας βοήθησε πάρα πολύ κι άμα συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα».

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Είναι δύσκολο γιατί θα είναι απέναντί μας μια πολύ καλή ομάδα, φέτος. Όμως αυτά τα ματς εάν έχει τόσο υψηλούς στόχους, πρέπει να τα κερδίζεις μέσα – έξω! Δεν πρέπει να χάσουμε άλλους βαθμούς σε τέτοια παιχνίδια. Τα ντέρμπι είναι αλλιώς καθώς όλοι μπορούν να χάσουν πόντους. Δείξαμε όμως με την ΑΕΚ πρόσφατα το τι μπορούμε να κάνουμε καθώς στο ημίχρονο θα μπορούσε το σκορ να ήταν 0-3 ή και 0-4 υπέρ μας».

Για την επιστροφή στη Λεωφόρο: «Το ότι παίζουμε στη Λεωφόρο, στο… «σπίτι» μας αυτό είναι κάτι το μοναδικό. Μια γεμάτη Λεωφόρος είναι η ιδανική μας έδρα και για μένα αυτό το γήπεδο σημαίνει πάρα πολλά για την καριέρα μου και την πορεία μου στον Παναθηναϊκό. Θέλω και οι καινούργιοι συμπαίκτες να νιώσουν το Σάββατο την αίσθηση αυτού του γηπέδου. Ανυπομονώ να έρθει η ώρα του αγώνα και να μπω στο γήπεδο όπου έκανα τα ντεμπούτο μου και σημαίνει τόσα πολλά για εμένα!»

Για την παρουσία του στην Εθνική: «Ένιωσα υπερήφανος φορώντας τη φανέλα με το εθνόσημο. Ήταν όλοι υπερήφανοι στην οικογένειά μου και αυτό το πράγμα με γεμίζει ευθύνη. Στεναχωρήθηκα πριν λίγους μήνες όταν λόγω της πανδημίας είχαν ακυρωθεί κάποια ματς το καλοκαίρι αλλά τώρα είμαι πλέον μέλος της εθνικής και σκέφτομαι τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Έχουμε καλούς παίκτες, έχουμε έναν καλό προπονητή… Γιατί να μην το πιστέψουμε; Η Ισπανία είναι ένας μεγάλος αντίπαλος αλλά αποτελεί ένα τεράστιο κίνητρο για εμάς προκειμένου να τα καταφέρουμε. Τη Σουηδία την ξέρουμε.

Μιλάω ήδη με τον Μπεργκ και τον Γιόχανσον για αυτά τα παιχνίδια ενώ και στα αποδυτήριά μας όπου υπάρχουν αρκετοί Ισπανοί κάναμε κάποιες πλάκες και πειράγματα μετά την κλήρωση. Πιστεύω πως θα είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε την πρόκριση αρκεί να πιστέψουμε στους εαυτούς μας».

Για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί: «Προσωπικά εγώ έχω κάνει κάποιες σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητά μου. Προσέχω τα πάντα, ακόμα και τη διατροφή μου για παράδειγμα έτσι ώστε στις προπονήσεις και στους αγώνες να είμαι απόλυτα έτοιμος. Νιώθω πως φέτος θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για εμένα και τον Παναθηναϊκό..»

Sports in

«Μπάχαλο» στη Γαλλία για τον… πετεινό στην φανέλα (pic)

Τσακώνονται σαν τα… κοκόρια οι Γάλλοι οπαδοί για τον τεράστιο πετεινό στη νέα φανέλα της Εθνικής Γαλλίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024