Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Μενούνος : Οι γονείς της πάσχουν από κοροναϊό

Μαρία Μενούνος : Οι γονείς της πάσχουν από κοροναϊό

Οι γονείς της Μαρία Μενούνος νοσηλεύονται στο νοσοκομείο με κοροναϊό και εκείνη μέσω instagram ζήτησε από τους fans της να προσευχηθούν για αυτούς

Η Μαρία Μενούνος  βιώνει τα τελευταία χρόνια αρκετά δυσκολίες και προβλήματα υγείας τόσο δικά της όσο και οικογενειακά.

Η ίδια πολλές φορές έχει μιλήσει για τα προβλήματα υγείας της μαμάς της και πώς «πάλεψαν» μαζί για να τα αντιμετωπίσουν.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έχει κάνει καταθέσεις ψυχής για όλα αυτά που βιώνουν και τώρα η οικογένειά της έχει να αντιμετωπίσει άλλο ένα δυσάρεστο γεγονός.

Μετά από απουσία διάρκειας μιας εβδομάδας από το podcast-καθημερινή εκπομπή Better Together, η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε ότι έλειπε για να φροντίσει τους γονείς της.

Η 42χρονη Μαρία Μενούνος εξήγησε ότι αρχικά είχε πάει στο Λος Άντζελες για να βοηθήσει τη μητέρα της, Λίτσα που έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο – για την ακρίβεια βρίσκεται στο 4ο στάδιο του καρκίνου. Ωστόσο, τα πράγματα χειροτέρεψαν δυστυχώς όταν έφτασε εκεί.

«Πήραμε μερικά όχι τόσο σπουδαία νέα τη Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου ότι ο όγκος στον εγκέφαλο της μαμάς μεγάλωνε. Προσγειωθήκαμε (με το σύζυγό μου στο Λος Άντζελες) και τότε ήταν που ξεκίνησαν όλα. Απλώς θα μοιραστώ μαζί σας ότι βρισκόμαστε σε αυτήν τη διαδικασία και ακόμη χρειαζόμαστε τις προσευχές σας.

Εν ολίγοις, μέσα σε λίγες ώρες και οι δύο μου γονείς διαγνώστηκαν με κοροναϊό. Πρώτα ήταν η μαμά μου. Όταν έφτασα, την είχαν πάει ήδη στο νοσοκομείο και μετά από λίγες ώρες βγήκε θετικός και ο πατέρας μου. Ήταν εντελώς εξωπραγματικό. Και από εκείνη τη στιγμή, οι δυο τους βρίσκονται σε διαφορετικά νοσοκομεία εδώ στο Λος Άντζελες», είπε η Μαρία Μενούνος.

Η ίδια επεσήμανε πως πέρασε όλες αυτές τις μέρες κυρίως μιλώντας στο τηλέφωνο με τους γιατρούς που φροντίζουν τους γονείς της στα δύο νοσοκομεία όπου νοσηλεύονται.

«Είναι πραγματικά τρελό όλο αυτό. Προσπαθούσα να εστιάζω στο επιθυμητό αποτέλεσμα και όχι στο φόβο μου και αυτό με βοήθησε πολύ», εξομολογήθηκε χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Είναι μία απίστευτη πρόκληση. Προσπαθείς τόσο πολύ για να κρατήσεις τους γονείς σου υγιείς και ζωντανούς για να δεις κάτι σαν κι αυτό να συμβαίνει. Εννοώ πως ήταν ήδη αρκετά κακό να μάθω αυτό για τον όγκο της μαμάς μου», τόνισε η Μαρία Μενούνος.

Τέλος, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για το ιατρικό προσωπικό στα δύο νοσοκομεία που κάνει ό,τι μπορεί για τους γονείς της και την πρόθεσή της να δώσει συμβουλές σε επόμενο podcast του πώς κατάφερε να τους φροντίσει και η ίδια από απόσταση.

Δείτε παρακάτω τη σχετική δημοσίευση που έκανε η Μαρία Μενούνος:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024