Ηλεία : Στήριξη αναμένουν οι βαμβακοπαραγωγοί
Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Θ. Βασιλόπουλου με βαμβακοπαραγωγούς της Ηλείας
«Η πανδημία του covid 19 έχει πλήξει σημαντικά τους βαμβακοπαραγωγούς της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας γι αυτό και αναμένουμε από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης να αντιμετωπίσει επί της ουσίας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τη φετινή χρονιά, προκειμένου να αποζημιωθούν» επεσήμανε σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Θεόδωρος Βασιλόπουλος.
Σε συνάντηση που είχε ο αντιπεριφερειάρχης με βαμβακοπαραγωγούς τονίστηκε η ανάγκη να υπάρξουν αποζημιώσεις καθώς ήρθαν αντιμέτωποι, εκτός από την πανδημία του covid 19, με δυσμενείς καιρικές συνθήκες καθώς και με πρωτόγνωρες συνθήκες εργασίας από την προμήθεια των πρώτων υλών, την καλλιέργεια, τη συγκομιδή, μέχρι και την παράδοση του προϊόντος τους, με τιμές κατώτερες του αναμενομένου, δημιουργώντας σημαντική απώλεια στο εισόδημά τους.
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4»
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ανάβει πράσινο φως για τις αντιδημαρχίες
- Ερντογάν: Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις σε KAAN και F-35 μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ
- Η αναζωπύρωση της έντασης ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν βάζει «φωτιά» στο πετρέλαιο και στα επιτόκια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 10 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Πυρά της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς – «Για μια ακόμα μια φορά αποκλίνουμε από την Ευρώπη»
- Το Μεξικό θα υποβάλει μηνυτήριες αναφορές στις ΗΠΑ για θανάτους πολιτών του που σκοτώθηκαν από την ICE
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442