Κιλκίς : «Ασύλληπτο λάθος του ιδιωτικού εργαστηρίου» η ανακοίνωση για 102 κρούσματα , λέει ο αντιπεριφερειάρχης
Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς «πρόκειται για περιστατικό το οποίο καθιστά, τουλάχιστον, επιτακτική την ανάγκη διενέργειας έρευνας προκειμένου να αποκατασταθεί η αξιοπιστία των αρμόδιων φορέων και η εμπιστοσύνη των πολιτών».
Σε λάθος ιδιωτικού εργαστηρίου στη Θεσσαλονίκη οφείλεται, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη, η ανακοίνωση για 102 κρούσματα χθες στην περιοχή.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη του Κιλκίς, ιδιωτικό εργαστήριο στη Θεσσαλονίκη «καθυστέρησε να κοινοποιήσει στον ΕΟΔΥ αποτελέσματα ελέγχων που διεξήγαγε από τις 24 Νοεμβρίου μέχρι και χθες (7 Δεκεμβρίου) και το έπραξε αθροιστικά, με αποτέλεσμα, οι έλεγχοι των ημερών αυτών να δώσουν 94 από τα 102 κρούσματα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της 7ης Δεκεμβρίου».
«Ασύλληπτο λάθος»
«Η ανακοίνωση για εκτόξευση του ημερήσιου αριθμού των κρουσμάτων σε 102 στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, η οποία- όπως απεδείχθη- οφείλεται σε ασύλληπτο λάθος ιδιωτικού εργαστηρίου στη Θεσσαλονίκη, κλονίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών σε μία περίοδο κρίσιμη για την αποτελεσματικότητα των μέτρων που αφορούν στην προστασία και την περαιτέρω θωράκιση της δημόσιας υγείας από τον αόρατο “εχθρό”, την COVID-19», τονίζει ο κ. Βεργίδης και χαρακτηρίζει «αδιανόητο και απαράδεκτο την περίοδο που διανύουμε να προκαλείται αναστάτωση στην τοπική κοινωνία από παραλείψεις, λάθη ή και αμέλεια υπευθύνων, οι οποίοι καλούνται να επιτελούν –πρωτίστως- με υπευθυνότητα, έργο υψίστης κοινωνικής σημασίας».
Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς «πρόκειται για περιστατικό το οποίο καθιστά, τουλάχιστον, επιτακτική την ανάγκη διενέργειας έρευνας προκειμένου να αποκατασταθεί η αξιοπιστία των αρμόδιων φορέων και η εμπιστοσύνη των πολιτών».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα