Τα γηροκομεία έχουν πληγεί σκληρά κατά τη διάρκεια της πανδημίας, καθιστώντας δύσκολο για τους κατοίκους να έχουν επισκέπτες.

Ένα γηροκομείο στο Μπλάντσεστερ του Οχάιο βρήκε έναν τρόπο να φωτίσει τις ημέρες των κατοίκων του φέρνοντας μια χειμερινή δραστηριότητα σε εσωτερικούς χώρους, αλλά με ένα ιδιαίτερο «σενάριο».

Βίντεο

Στο παρόν viral βίντεο που κοινοποιήθηκε στο Facebook της Continental Manor στις 30 Νοεμβρίου, οι κάτοικοι του γηροκομείου φαίνεται να να χρησιμοποιούν όπλα Nerf για να πυροβολήσουν βελάκια αφρού σε μέλη του προσωπικού που όλοι φορούσαν κέρατα ελαφιών.

Από ότι φαίνεται πέρναγαν όλοι καλά. Πόσο μάλλον σε μια εποχή που η πανδημία έχει ρίξει τη διάθεση στην πλειοψηφία του κόσμου.

Καινοτομία ψυχαγωγίας

«Οι κάτοικοι διασκεδάζουν σήμερα το κυνήγι ελαφιών!» λέει η λεζάντα του Facebook.

«Αναζητώ πάντα κάτι νέο και διασκεδαστικό για να κάνω τους κατοίκους να είναι απασχολημένοι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές», δήλωσε η Lisa Beach, Διευθύντρια Δραστηριοτήτων της Continental Manor.

«Το προσωπικό εδώ είναι πραγματικά υπέροχο και βοηθά όποτε μπορεί με δραστηριότητες όπως αυτή».

Αφού ένας συνάδελφος της έδειξε ένα βίντεο παρόμοιας εσωτερικής δραστηριότητας, η Beach αποφάσισε να το δοκιμάσει για τους κατοίκους του Continental Manor για να τους δείξει κάποια διασκέδαση σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

«Έχω την ιδέα να μετατρέψω την τραπεζαρία μας σε ένα δάσος και να βγάλω όλα τα χριστουγεννιάτικα δέντρα πριν τα διακοσμήσουμε», εξήγησε, προσθέτοντας, «Ήταν μια τέτοια έκρηξη χαράς».

Η ίδια αστειεύτηκε ότι νόμιζε ότι το προσωπικό διασκέδαζε περισσότερο από το προσωπικό που δουλεύει εκεί.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο