
Κοροναϊός : Αγωνία για τον 8χρονο που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με επιπλοκές – Τι λέει ο γιατρός του
Την αισιοδοξία τους για την κατάσταση της υγείας του 8χρονου αγοριού που παρουσίασε πολυσυστηματικό φλεγμονώδες σύνδρομο, εκφράζουν οι γιατροί
Την αισιοδοξία τους για την κατάσταση της υγείας του 8χρονου αγοριού που παρουσίασε πολυσυστηματικό φλεγμονώδες σύνδρομο, εκφράζουν οι γιατροί.
Οι γιατροί εκτιμούν ότι το παιδί θα ξεπεράσει τις επιπλοκές που εμφάνισε μετά τον Covid και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Ρίου, τονίζοντας πως το επόμενο 48ωρο θα του μειώσουν τη φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει.
Ο 8χρονος ξεπέρασε τον Covid, ωστόσο εμφάνισε συμπτώματα της νόσου Kawasaki.
Όπως δήλωσε ο διευθυντής της Παιδιατρικής του νοσοκομείου Ρίου, Γαβριήλ Δημητρίου, μιλώντας στο «LIVE NEWS» και τον Νίκο Ευαγγελάτο, το παιδί είναι καλύτερα στην υγεία του.
«Τελικά το παιδί πέρασε ένα πολυσυστηματικό φλεγμονώδες σύνδρομο, Kawasaki light θα λέγαμε. Είναι ουσιαστικά μια αντίδραση στον Covid και συνήθως εμφανίζεται 2-3 εβδομάδες μετά τη νόσο» σημείωσε ο κ. Δημητρίου, προσθέτοντας ότι πρόκειται για κάτι εξαιρετικά σπάνιο, καθώς μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 130 παρόμοια περιστατικά παγκοσμίως.
- Κόλπος του Αντεν: Σομαλοί πειρατές φέρονται να έχουν καταλάβει δεξαμενόπλοιο
- Ιταλία: Στη φυλακή ο κοσμηματοπώλης που δολοφόνησε τους ληστές του – Ζητά να του απονεμηθεί χάρη
- Ουκρανία – Ρωσία: Τουλάχιστον 10 νεκροί και πολλοί τραυματίες σε επιθέσεις
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Δεμένη» η υπόθεση
- Αν οι ΗΠΑ δεν παύσουν τις επιθέσεις σε 48 ώρες, το Ιράν θα περάσει σε φάση «επίθεσης και απόλυτης καταστροφής»
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 5.069 οι νεκροί, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό

