
Κοροναϊός : Δεκάχρονος από την Ηλεία νοσηλεύεται σε ΜΑΦ στο Ρίο
Με βάση τα στοιχεία του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, το παιδί νοσηλεύεται σε κλινική αυξημένης φροντίδας (ΜΑΦ)
Τα «δόντια» του σε όλες τις ηλικίες εξακολουθει να δείχνει ο κοροναϊός, καθώς το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερα παιδιά που πάνε ακόμα και στο δημοτικό, αναγκάζονται να νοσηλευτούν για να αντιμετωπίσουν τη λοίμωξη, που έχει αναστατώσει ολόκληρο τον κόσμο.
Μετά το 10χρονο από την Αιτωλοακαρνανία που νοσηλεύτηκε σε ΜΕΘ, ένα παιδί ίδιας περίπου ηλικίας, με καταγωγή από την Ηλεία, βρίσκεται νοσηλευόμενο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα patrisnews.gr, με βάση τα στοιχεία του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, το παιδί νοσηλεύεται σε κλινική αυξημένης φροντίδας (ΜΑΦ).
- Γιώργης Σιάντος: Ο αιφνίδιος αλλά και ύποπτος (;) θάνατός του
- Αλαζονεία Μητσοτάκη: «Δεν μας αφορά η αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού»
- Τι γράφουν στη Σερβια για Ολυμπιακό, Μοντέρο και Μίλερ-ΜακΙντάιρ
- Πάμε μια βόλτα; Ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης Νάσος Γκαβέλας επιστρέφει στα μέρη που σημάδεψαν τη ζωή και την πορεία του
- Εκπρόσωπος ΥΠΕΞ: Το καθεστώς σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο είναι ξεκάθαρο – Η Ελλάδα δεν θα επιτρέψει διάχυση του πολέμου στη Μεσόγειο διαμηνύει η Αθήνα
- ΥΠΕΞ: Τάχιστα θα γίνουν οι διαδικασίες επαναπατρισμού των Ελλήνων που συμμετείχαν στον Global Sumud Flotilla





