
Κοροναϊός : Δεκάχρονος από την Ηλεία νοσηλεύεται σε ΜΑΦ στο Ρίο
Με βάση τα στοιχεία του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, το παιδί νοσηλεύεται σε κλινική αυξημένης φροντίδας (ΜΑΦ)
Τα «δόντια» του σε όλες τις ηλικίες εξακολουθει να δείχνει ο κοροναϊός, καθώς το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερα παιδιά που πάνε ακόμα και στο δημοτικό, αναγκάζονται να νοσηλευτούν για να αντιμετωπίσουν τη λοίμωξη, που έχει αναστατώσει ολόκληρο τον κόσμο.
Μετά το 10χρονο από την Αιτωλοακαρνανία που νοσηλεύτηκε σε ΜΕΘ, ένα παιδί ίδιας περίπου ηλικίας, με καταγωγή από την Ηλεία, βρίσκεται νοσηλευόμενο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα patrisnews.gr, με βάση τα στοιχεία του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, το παιδί νοσηλεύεται σε κλινική αυξημένης φροντίδας (ΜΑΦ).
- The Mandela Catalogue: Μετά τα UFO, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ στρέφεται στον κόσμο του analog horror
- Αυξήθηκαν στην ΕΕ οι κρατήσεις βραχυχρόνιας μίσθωσης – Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί
- ΠΑΣΟΚ: Υποβαθμίζουν την υπόθεση για να καλύψουν τον Ντόκο – Μονόδρομος η αποπομπή του
- Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Ματίγια Νίκολιτς: «Ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα»
- Σφοδρή επίθεση ΚΚΕ στην κυβέρνηση: Η συνομιλία Ντόκου αποκαλύπτει το πραγματικό κενό ασφαλείας της χώρας
- Θρίλερ με νεκρό άνδρα κοντά στον Σταθμό Λαρίσης – Έπεσε στο κενό από μπαλκόνι ξενοδοχείο


