
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Θέλτα 0-2
Η Θέλτα επικράτησε 2-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» για την 12η αγωνιστική της La Liga, πέτυχε την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα και έφτασε τους 13 βαθμούς
Η Θέλτα έφυγε με τη νίκη από το «Σαν Μαμές», επικρατώντας 2-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο για την 12η αγωνιστική της La Liga και πέτυχε την τρίτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Στους 13 βαθμούς και οι δύο ομάδες, με την Μπιλμπάο να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.
Οι γηπεδούχοι απέκτησαν από τα πρώτα λεπτά τα ηνία του αγώνα, καθώς είχαν υπέρ τους την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσαν να απειλήσουν. Το σουτ του Μουνιαίν πέρασε άουτ στο 12′ και η προσπάθεια του Μπερτσίτσε κόπηκε από αμυντικούς τέσσερα λεπτά αργότερα.
Η Μπιλμπάο συνέχισε να έχει τον έλεγχο, αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν στο δεύτερο μέρος, με τη Θέλτα να ανεβάζει την απόδοσή της και να παίρνει το προβάδισμα στο 61′ με τον Μάγιο.
Οι φιλοξενούμενοι «κλείδωσαν» τη νίκη λίγο αργότερα. Στο 78′ ο Σιμόν έκανε λάθος και ο Άσπας από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 0-2.
ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ουνάι Σιμόν, Ουνάι Νούνιεθ, Κάπα, Γεράι, Γιούρι (45′ Βαλενθιάγα), Βέσγα, Βενθεδόρ (62′ Ουνάι Λόπεθ), Μπερενγκέρ, Μουνιαΐν (79′ Μορκίγιο), Βιγιαλίμπρε (62′ Ραούλ Γκαρθία), Ινιάκι (79′ Σάνσετ)
ΘΕΛΤΑ: Μπλάνκο, Αραούχο, Ολάθα, Μουρίγιο, Μάγιο, Μπράιθ Μέντεθ, Νολίτο (71′ Αϊντόο), Τάπια, Ντένις Σουάρεθ, Ιάγο Άσπας (88′ Μπέλτραν), Σάντι Μίνα
- Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «4» του Gstaad Open
- Ποντάροντας στην καταστροφή: Πώς οι στοιχηματικές έκαναν τις πυρκαγιές αντικείμενο κερδοσκοπίας
- Η στιγμή που η CENTCOM χτύπησε για τρίτη φορά τον πύργο ελέγχου της Τσαμπαχάρ στο Ιράν και κατέρρευσε
- Βριλήσσια: «Αρκεί να ζούσε το σκυλάκι μου, έχασα τη ζωή μου» – Συγκλονίζει ο 66χρονος για την επίθεση του σκύλου
- Βίντεο-σοκ από την Ιταλία: Η στιγμή που κοσμηματοπώλης πυροβολεί και σκοτώνει δύο ληστές
- Ολυμπιακός – Φορτούνα Σιτάρντ 3-1: Νίκη με «χατ-τρικ» του Ζότα Σίλβα στο ντεμπούτο του! (vid)



