
Συναγερμός από το Ισραήλ : Φοβόμαστε για επιθέσεις του Ιράν σε ισραηλινούς στόχους
«Φοβόμαστε ότι το Ιράν θα επιτεθεί σε ισραηλινούς στόχους», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ.
Η ισραηλινή κυβέρνηση έκανε απόψε λόγο για «αύξηση» της «απειλής» σε βάρος των ισραηλινών υπηκόων στο εξωτερικό μετά τις δηλώσεις του Ιράν περί εκδίκησης για τη δολοφονία σημαντικού πυρηνικού επιστήμονά του, την οποία η Τεχεράνη αποδίδει στο Ισραήλ.
Πιθανές επιθέσεις
«Στον απόηχο των πρόσφατων απειλών ιρανικών στοιχείων (…) φοβόμαστε ότι το Ιράν θα επιτεθεί σε ισραηλινούς στόχους», ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ, επαναλαμβάνοντας μήνυμα του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας, που μιλούσε επίσης για πιθανές επιθέσεις εναντίον ισραηλινών υπηκόων σε χώρες γειτονικές του Ιράν ή στην Αφρική.
Οι ισραηλινές αρχές, που κάνουν λόγο για «αύξηση της τρομοκρατικής απειλής σε βάρος Ισραηλινών στο εξωτερικό», κατονόμασαν ως χώρες ή περιοχές που βρίσκονται γεωγραφικά «κοντά» στο Ιράν, τη Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν, την Τουρκία, το ιρακινό Κουρδιστάν, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Μπαχρέιν.
Πηγή: ΑΠΕ
- Δήμαρχος Πάτμου για Δέλλα και Μαστροκώστα: «Την πήρε στα χέρια του με τρυφερότητα»
- Γερμανία: Ξαναφτιάχνει «μπούνκερ» για το ενδεχόμενο πολέμου
- Οι πανηγυρισμοί του Βεζένκοφ με τον κόσμο του Ολυμπιακού μετά τη λήξη του τελικού (vid)
- Τουρισμός: Το «κρυφό» κόστος του ελληνικού «θαύματος» – Οι αντιφάσεις και η «αόρατη» κρίση
- Λιπάσματα: Σε τροχιά αστάθειας η βιομηχανία – Φόβοι για ελλείψεις τροφίμων
- Ο αγχώδης Ιταλός διαιτητής του τελικού του Conference League και οι ασκήσεις οραματισμού!





