Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τέιλορ Τάρα: Η 57χρονη που έγινε συνοδός πολυτελείας

Τέιλορ Τάρα: Η 57χρονη που έγινε συνοδός πολυτελείας

Μια απίστευτη ιστορία, με την 57χρονη Τέιλορ Τάρα να ασκεί το επάγγελμα πάνω από μία δεκαετία

Μπορεί να είναι 57 ετών και γιαγιά επτά εγγονιών, ωστόσο η Τάρα Τέιλορ από την Αυστραλία, θεωρείται ως μια από τις πλέον ακριβοπληρωμένες συνοδούς πολυτελείας στη χώρα της .

Με το βιβλίο της «Tara Behind Closed Doors», η Τάρα Τέιλορ, αποκαλύπτει τι πραγματικά συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες με στόχο να «σπάσει» το στίγμα του επαγγέλματος.

Η ιστορία της Τάρα Τέιλορ από το Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια, όταν μετά από ένα ραντεβού συνειδητοποίησε πως όλοι οι άντρες ζητούσαν από εκείνη μόνο ένα πράγμα: Σεξ.

«Τότε σκέφτηκα, πως εφόσον αυτό είναι το μόνο που θέλουν από εμένα, θα πρέπει να το πληρώσουν!», δηλώνει η ίδια μιλώντας στην Daily Mail.

Αφού ξεφύλλισε μια τοπική εφημερίδα, η Τέιλορ, που ήταν τότε μητέρα τριών παιδιών, ένιωσε την «καρδιά της να χτυπά γρήγορα» καθώς καλούσε τον αριθμό ενός πορνείου που βρήκε στις τελευταίες σελίδες με τις «προσωπικές καταχωρήσεις».

Μέσα σε λίγες ώρες, η Τέιλορ βρέθηκε να στέκεται σε ένα δωμάτιο, περιτριγυρισμένη από όμορφες γυναίκες, καθώς περίμενε με αγωνία τους πελάτες να την επιλέξουν στην πρώτη της νύχτα ως συνοδός.

«Στην αρχή, ήμουν έτοιμη να κάνω εμετό, ήταν πολύ τρομακτικό. Σκεφτόμουν, “Ποιος θα πληρώσει για μένα; Ποιος θα με θέλει;»»

Στο τέλος της βραδιάς είχε ήδη τρεις πελάτες. Και αυτή αποδείχθηκε γρήγορα μια προσοδοφόρα καριέρα καθώς συνέχισε να εργάζεται για τα επόμενα 10 χρόνια της ζωής της ως συνοδός.

Σήμερα χρεώνει έως και 300 δολάρια την ώρα και οι πελάτες της προέρχονται από όλα τα κοινωνικά στρώματα.

«Κάθε πελάτης είναι διαφορετικός και όλοι θέλουν διαφορετικά πράγματα. Διαφέρουν σε ηλικίες, εθνικότητες και επαγγέλματα».

Η 57χρονη πλέον, που εξακολουθεί να εργάζεται ως συνοδός κυριών, δηλώνει ότι προσφέρει οτιδήποτε, από την «εμπειρία της φιλενάδας» και τις φαντασιώσεις έως «ήπια» βίτσια και φετίχ.

Χρεώνει έως και 300 δολάρια την ώρα και οι πελάτες της προέρχονται από όλα τα κοινωνικά στρώματα.

«Είχα πελάτη έναν συνταξιούχο δάσκαλο, έχω παίξει τον ρόλο της απλής φίλης και είχα κάποιον πελάτη που ήθελε την παρέα μου για να γιορτάσει τα 18αγενέθλιά του!

Ο μεγαλύτερος πελάτης μου, που πέθανε τώρα, ήταν 97 ετών. Τον είχα επισκεφθεί στο γηροκομείο. Μου έτυχε να με προσλάβουν ενήλικα παιδιά για τον μπαμπά τους, σαν έκπληξη για τα γενέθλιά του επειδή, η γυναίκα του είχε φύγει πριν από πολλά χρόνια. Είχα έναν παντρεμένο πελάτη, που η γυναίκα του τον είχε πετάξει έξω από το σπίτι. Είχα πελάτες που είναι σε γάμους χωρίς σεξ ή κοιμούνται σε ξεχωριστά κρεβάτια ακόμη και δωμάτια».

Σύμφωνα με την Τέιλορ υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι στρέφονται σε συνοδούς πολυτελείας – πολλές φορές δεν θέλουν καν σεξ, θέλουν απλώς να γεμίσουν ένα κενό.

«Σε πολλούς άντρες λείπει η συντροφικότητα. Δεν θέλουν μια σχέση ή δεν έχουν χρόνο για μια σχέση αλλά θέλουν απλώς κάποιον να είναι δίπλα τους, να μιλήσουν», επισημαίνει.

«Είχα έναν πελάτη που με προσκάλεσε στο σπίτι του για να μαγειρέψει για μένα, να παρακολουθήσουμε ταινίες και μετά να μιλήσουμε- αυτό ήθελε. Ένας άλλος πελάτης με προσέλαβε επειδή ήθελε απλώς να ξυπνήσει δίπλα σε κάποια γυναίκα την ημέρα των Χριστουγέννων – ήταν διαζευγμένος και δεν μπορούσε να δει τα παιδιά του. Δεν ήθελε να είναι μόνος, γι ‘αυτό πέρασα όλη τη μέρα μαζί του και έφυγα την αμέσως επόμενη».

Ένα ακόμα πολύ σημαντικό στοιχείο για την Τέιλορ είναι η ιδιάζουσα ψυχοσύνθεση μιας μεγάλης μερίδας πελατών της.

Πολλοί από τους άντρες που γνωρίζει είναι μοναχικοί, υποφέρουν από κατάθλιψη, έχουν αυτοκτονικές τάσεις ή αναζητούν απλώς μία σύντροφο που θα αναζωπυρώσει τα συναισθήματά τους μετά από ένα διαζύγιο ή μία διακοπή σχέσης.

«Πολλοί άντρες που βλέπω είναι χωρισμένοι ή διαζευγμένοι. Ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα που έχω παρατηρήσει είναι ότι αυτοί οι άντρες δεν έχουν πρόσβαση στα παιδιά τους.

Έχω έναν τακτικό πελάτη που δεν ήθελε να δημιουργήσει πρόβλημα στη ζωή της κόρης του, μετά τον θάνατο της γυναίκας του. Έτσι με είδε μερικές φορές επειδή χρειαζόταν λίγη γυναικεία στοργή και φορούσε ακόμα τη βέρα του.

Συνήθως, όταν βλέπω τους πελάτες με τη βέρα στο δεξί, δεν κάνω ποτέ ερωτήσεις γιατί δεν είναι δική μου δουλειά, εκτός κι αν οι ίδιοι θελήσουν να μού μιλήσουν γι΄ αυτό».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024